- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θα τολμήσει η Μελάνια Τραμπ να εμφανιστεί στο Saturday Night Live;
Πρόσκληση από τον Άλεκ Μπάλντουιν και «Αγαπητή Μελάνια, ξέρουμε τι σκέφτεσαι. Πώς αισθάνεσαι. Τρέμεις από την προσμονή...»
Στον απόηχο της αντιπαράθεσης που ξέσπασε με το επίμαχο μήνυμα στο μπουφάν της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν την προσκάλεσε στο δημοφιλές σόου της αμερικανικής τηλεόρασης, "Saturday Night Live".
Η επίσκεψη της Μελάνια Τραμπ στο κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων στο Τέξας επισκιάστηκε από το ελαφρύ μπουφάν που φορούσε, στην πλάτη του οποίου ήταν γραμμένο, με μεγάλα λευκά γράμματα, το σύνθημα,«Εμένα δεν με νοιάζει, εσένα;».
Ο ηθοποιός με μήνυμά του στο Twitter κάλεσε την Μελάνια Τραμπ «Να βγει στο φως» συμμετέχοντας στο SNL μαζί του, ενώ εκείνος θα υποδύεται τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ.
Μάλιστα μαζί με το tweet ανάρτησε και φωτογραφία του μαζί με τη Μελάνια Τραμπ από πάρτι μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών, το 2007.
«Αγαπητή Μελάνια- Ξέρουμε τι σκέφτεσαι. Πως αισθάνεσαι. Τρέμεις από την προσμονή. Σείεσαι από ένα παράξενο, πρωτόγνωρο θάρρος» έγραψε ο ηθοποιός. «Βγες στο φως. Θα σε καλωσορίσουμε ως ηρωίδα με τρόπους που ποτέ δεν έχεις φανταστεί. Και μετά κάνε μαζί μου το SNL Με εκτίμηση, Άλεκ».
Η εκπρόσωπός της Πρώτη Κυρίας των ΗΠΑ διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε κανένα «κρυφό μήνυμα» στο μπουφάν, όμως ο σύζυγός της, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, υποστήριξε ότι η πρώτη κυρία ήθελε να καταγγείλει τις «ψευδείς ειδήσεις».
Η Στέφανι Γκρίσαμ τόνισε: «Είναι απλώς ένα μπουφάν (...) Μετά τη σημερινή σημαντική επίσκεψη στο Τέξας, ελπίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν θα επικεντρωθούν στην γκαρνταρόμπα της».
Σε νέα δήλωσή της η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ σχολίασε την πρόσκληση του Μπόλντγουιν υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός «μπορεί να είναι ερωτευμένος με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ».
«Την ανέφερε ξανά;» είπε. «Συνήθιζα να λέω ότι χρησιμοποιούσε το όνομά της για δημοσιότητα, αλλά τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι ο κ. Μπάλντγουιν μπορεί να είναι ερωτευμένος με την κ. Τραμπ και ότι αυτό φθάνει στα όρια της εμμονής» υπογράμμισε η Στέφανι Γκρίσαμ.
Ο Άλεκ Μπάλντγουιν έχει υποδυθεί πολλές φορές τον Αμερικανό Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ στο "Saturday Night Live" από την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Variety για τις αλαζονικές συμπεριφορές και την έλλειψη σεβασμού
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.