Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Ο φίλος Σπηλιωτόπουλος ζει σε άλλη χώρα

Mε αφορμή τις δηλώσεις του άλλοτε υπουργού της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργιάδης: Ο φίλος Σπηλιωτόπουλος ζει σε άλλη χώρα
Γεωργιάδης: Ο φίλος Σπηλιωτόπουλος ζει σε άλλη χώρα © Eurokinissi/Κώστας Τζούμας

Γεωργιάδης: Ο φίλος Σπηλιωτόπουλος ζει σε άλλη χώρα - Ο Κασσελάκης λειτουργεί με όρους πλήρους αδιαφάνειας

Την θέση ότι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί με όρους πλήρους αδιαφάνειας και όχι διαφάνειας όπως υποστηρίζουν οι σύμβουλοί του, εξέφρασε απόψε ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό West Δ. Μακεδονίας.

Ο Υπουργός Υγείας μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και τη δήλωση του Αρη Σπηλιωτόπουλου ότι ο Κασσελάκης λειτουργεί με διαυγή και κρυστάλλινο τρόπο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μου επιτρέψει ο φίλος Α. Σπηλιωτόπουλος να πω ότι σε άλλη χώρα ζει. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός αρχηγός που δεν έχει κάνει ακόμη δήλωση Πόθεν Έσχες, έχει διαφημίσει στο πανελλήνιο ότι αγόρασε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι 1,8 εκατ. ευρώ και την ίδια στιγμή ο Ελληνικός λαός μαθαίνει ότι ο πατέρας του χρωστάει 11 εκατ. ευρώ στην εφορία».

Ο υπουργός Υγείας αναρωτήθηκε μάλιστα πως ταιριάζει να αγοράζει κάποιος ένα διαμέρισμα 1,8 εκατ. ευρώ και την ίδια ώρα να χρωστά ο πατέρας του 11 εκατ. στην εφορία... Με τα παραπάνω δεδομενα προκύπτει ότι ο κ. Κασσελάκης έχει λειτουργήσει με συνθήκες πλήρους αδιαφάνειας τόνισε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ανέφερε μάλιστα ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οχυρώνεται πίσω από την τυπική προθεσμία του νόμου για να καταθέσει το Πόθεν Έσχες την τελευταία ημέρα, ενώ ένας άνθρωπος που θα ήθελε να λειτουργήσει με όρους διαύγειας θα έπρεπε να το καταθέσει πρώτος».

Τι είχε πει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης λειτουργεί αντισυμβατικά, λέει με διαφανή τρόπο αυτό είναι το σπίτι μου και ο τρόπος που ζω και θέλω να γίνεται κοινωνοί σε αυτό. Μέχρι τώρα βλέπαμε πολιτικούς να κρύβονται πίσω από το πόθεν έσχες και να μην τεκμηριώνουν ποτέ τα πόθεν. Ο κ. Κασσελάκης είναι επιτυχημένος, δεν έχει να κρύψει κάτι. Δεν έχει ανάγκη από συμβουλές, γιατί λειτουργεί με τρόπο διαυγή, γιατί λέει ότι αυτά τα λεφτά τα κέρδισα, ξέρετε τις δουλειές που έκανα, μάζεψα τα χρήματα και ήρθα εδώ να προσφέρω κάτι. Μέχρι σήμερα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μια μεγάλη περιουσία που προέρχεται από τον χώρο της πολιτικής, χωρίς να μπορεί να δικαιολογηθεί επαρκώς. Ο κ. Κασσελάκης δημιουργεί μια νόρμα κρυστάλλου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία
Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία

«Οι Έλληνες άκουσαν τρία διαφορετικά πράγματα από τρεις ηγέτες χωρών της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Εκείνο που δεν άκουσαν ήταν κάποια ουσιαστική απάντηση της χώρας μας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.