Πολιτικη & Οικονομια

Αχτσιόγλου για Σαμαρά: Κήρυγμα μίσους κατά ΛΟΑΤΚΙ+

Εγκάλεσε την κυβέρνηση για το «ουδέν σχόλιο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γάμος ομόφυλων - Αχτσιόγλου: Κήρυγμα μίσους ΛΟΑΤΚΙ+
Γάμος ομόφυλων - Αχτσιόγλου: Κήρυγμα μίσους ΛΟΑΤΚΙ+ © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Αχτσιόγλου: Κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά για κήρυγμα μίσους απέναντι στους ΛΟΑΤΚΙ+ 

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά έκανε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών η Έφη Αχτσιόγλου για όσα είπε στην ομιλία του νωρίτερα.

Η Έφη Αχτσιόγλου ως ειδική αγορήτρια από την «Νέα Αριστερά» επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά και καταφέρθηκε και εναντίον της κυβέρνησης: «Είναι τα ίδια επιχειρήματα που επικαλούνται και τα ακροδεξιά κόμματα της Βουλής. Κύριοι της κυβερνώσας παράταξης είναι οι θέσεις σας. Είναι εμπνευστής και ο κ. Βορίδης και ο κ. Σαμαράς», είπε.

Δείτε Live τη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο των ομοφύλων

Η «αριθμητική» για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών εν όψει της ψηφοφορίας στη Βουλή

Ειδικά στην περίπτωση της ΝΔ οι φωνές που διαμαρτύρονται για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τα δικαιώματα των παιδιών τους δεν είναι λίγοι παρά το πολιτικό μασάζ των προηγούμενων ημερών. Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περί τους 50 βουλευτές της ΝΔ είτε θα καταψηφίσουν είτε θα απέχουν.

Οι τελευταίες πληροφορίες λίγο πριν από την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής θέλουν να συγκεντρώνονται περί τα 110 «ναι» εκ μέρους της ΝΔ, περί τα 20 «όχι», ενώ στην επιλογή της αποχής που είχε υποδείξει ο πρόεδρος του κόμματος να στρέφονται περίπου 28 βουλευτές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ