Πολιτικη & Οικονομια

Διακοπές στις ΗΠΑ για τον Αλέξη Τσίπρα και την οικογένειά του

Στην Καλιφόρνια με την Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας - Μπέτυ Μπαζιάνα
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Αλέξης Τσίπρας: Διακοπές στις ΗΠΑ με την Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους

Ο Αλέξης Τσίπρας με την Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά θα περάσουν δύο εβδομάδες διακοπών στις ΗΠΑ. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παραιτήθηκε από την ηγεσία λίγες ημέρες μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, θα βρεθεί εκτός Ελλάδας για λίγες ημέρες ξεκούρασης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, προορισμός της οικογένειας Τσίπρα είναι η δυτική ακτή των ΗΠΑ και συγκεκριμένα η Καλιφόρνια. Πληροφορίες του «Βήματος» αναφέρουν ότι η οικογένεια δεν θα περιοριστεί μόνο σε ένα μέρος, αλλά θα επισκεφθεί ξακουστές πόλεις, όπως το Λος Αντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Σαν Ντιέγκο και άλλες μεγάλες πόλεις της Καλιφόρνια.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι σκοπεύει να επισκεφθεί με τα παιδιά του και το θεματικό πάρκο της Disneyland στην Καλιφόρνια. 

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικές. Οι υποψήφιοι προχωρούν στις πρώτες τους συνεντεύξεις. Η Έφη Αχτσιόγλου  δήλωσε σήμερα (19.7) ότι δεν επιθυμεί να μιμηθεί τον Αλέξη Τσίπρα στον τρόπο ηγεσίας. «Ο κάθε συνυποψήφιός μου έχει μια ξεχωριστή διαδρομή και έχει συμβάλει ο κάθε ένας για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνητική δύναμη. Εγώ εισηγούμαι μια νέα μεθοδολογία ηγεσίας. Αυτό αφορά και το περιεχόμενο της πολιτικής. Τι υποστηρίζεις για την ελληνική κοινωνία; Πώς μπορείς να είσαι πιο δημιουργικός, πιο αποτελεσματικός; Ποιες είναι αυτές οι θέσεις οι οποίες μπορούν να συνομιλήσουν με τα σύγχρονα προβλήματα. Για παράδειγμα, τα εργασιακά: Μιλούσαμε τόσο καιρό να αποκατασταθεί ο τάδε θεσμός, ο δείνα θεσμός… βλέπετε ότι μιλάω πρωτίστως και αυτοκριτικά. Πάρα πολλοί εργαζόμενοι δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που λέμε, δεν τους αφορά αυτή η πραγματικότητα του παρελθόντος. Έχουν σύγχρονα προβλήματα. Τι έχεις να πεις για αυτούς;», είπε η Έφη Αχτσιόγλου.

Η Έφη Αχτσιόγλου ρωτήθηκε και για τον Αλέξη Τσίπρα και σχολίασε ότι είναι ένας μοναδικός ηγέτης. «Είναι ένας μοναδικός ηγέτης, έχει τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά ως προσωπικότητα τα οποία έχουν ειδικά χαρίσματα και κατάφερε να ανεβάσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε συγκεκριμένες συνθήκες και να το μετατρέψει από ένα κόμμα του 3% να το κάνει κυβέρνηση και να το φέρει στο 32% πριν από λίγα χρόνια. Ούτε θα μπορούσα ούτε θα ήταν σκόπιμο να τον μιμηθώ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cu5xup6i6w3l)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ