Πολιτικη & Οικονομια

Ο Σπύρος Πνευματικός παραδίδει την έδρα της ΝΔ στην Εύβοια

«Δεν θα συνεχίσω τη θητεία μου στη Βουλή», δήλωσε ο πρώην βουλευτής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπύρος Πνευματικός
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σπύρος Πνευματικός: Η ανάρτηση για την παραίτηση από την έδρα της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια

Ο Σπύρος Πνευματικός παραδίδει την έδρα που κατέκτησε στην Εύβοια για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Ιουνίου

«Μετά τον θόρυβο και την ανησυχία που προξένησε σε συναθρώπους μου μια διαστρεβλωμένη ερμηνεία της επιστημονικής και ιατρικής μου υπόστασης με αφορμή μιαν ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας μου, ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω τη θητεία μου στη Βουλή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook ο Σπύρος Πνευματικός. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σπύρου Πνευματικού

Είμαι ειλικρινώς υπόχρεος και ευγνώμων για την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών της Εύβοιας. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση και η άνοδος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών της σπουδαίας αυτής περιφέρειας στη δεύτερη κάλπη στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δικαιώνουν τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, στον οποίο συμμετείχα τα προηγούμενα χρόνια.

Παρά ταύτα, μετά τον θόρυβο και την ανησυχία που προξένησε σε συναθρώπους μου μια διαστρεβλωμένη ερμηνεία της επιστημονικής και ιατρικής μου υπόστασης με αφορμή μιαν ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας μου, ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω τη θητεία μου στη Βουλή. Λυπάμαι βαθύτατα για την απογοήτευση που μπορεί να νοιώσουν όσες και όσοι με στήριξαν με την επιλογή τους, αλλά θα ακολουθήσω τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η βουλευτική έδρα να μείνει στη Νέα Δημοκρατία.

Είμαι ειλικρινώς υπόχρεος και ευγνώμων για την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών της Εύβοιας. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας...

Posted by Σπύρος Πνευματικός - Spiros Pnevmatikos on Monday, June 26, 2023

Σπύρος Πνευματικός: Οι δηλώσεις που τον οδήγησαν εκτός ψηφοδελτίων

Ο Σπύρος Πνευματικός τέθηκε εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας λίγο πριν τις εκλογές της περασμένης Κυριακής (25.6) μετά τις δηλώσεις του σχετικά με τη διαχείριση των καρκινοπαθών ασθενών, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ο Σπύρος Πνευματικός σε δηλώσεις του την Πέμπτη (8.6), υποστήριξε ότι «για ένα καρκινοπαθή τελικού σταδίου πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται….».

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο Σπύρος Πνευματικός είχε κάνει γνωστό ότι αποσύρεται από τον εκλογικό αγώνα και σε περίπτωση που εκλεγεί βουλευτής θα παραιτηθεί και θα παραδώσει την έδρα του. «Επειδή τα λεγόμενά μου σε συνέντευξη δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις και άφησαν περιθώρια παρερμηνείας, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όργανα της ΝΔ αποσύρομαι από τον εκλογικό αγώνα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Πνευματικός.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.