Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ για την ανάρτηση Πολάκη: Ξαναγυρίζει στις εποχές της «κάτω πλατείας»

Απάντηση στη στοχοποίηση δικαστών - δημοσιογράφων από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ΝΔ απαντά στον Παύλο Πολάκη με αφορμή την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί δημοσιογράφους, δικαστές και ΑΑΔΕ.
«Στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές δημοσιογράφους και δικαστές ο Παύλος Πολάκης», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας © Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi

Η ΝΔ απαντά στον Παύλο Πολάκη με αφορμή την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί δημοσιογράφους, δικαστές και ΑΑΔΕ. 

Αντιδράσεις προκαλεί η προκλητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί δικαστές, τραπεζίτες, δημοσιογράφους αλλά και τον διοικητή της Αρχής Δημοσίων Εσόδων, επισημαίνοντας πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά». 

Στην ανάρτησή του εναντίον 13 δικαστών, 15 δημοσιογράφων, τεσσάρων τραπεζιτών και του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ο Παύλος Πολάκης ζητά:

Να τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο η μία από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, απαιτεί απόλυση του Γιώργου Πιτσιλή από την ΑΑΔΕ, στοχοποιεί Μέσα Ενημέρωσης, δεσμεύεται για επαναφορά των ρυθμίσεων του νόμου Παππά σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει κυβέρνηση και μιλάει για λίστες Πέτσα με το σύνθημα «τα λεφτά πίσω».

ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ»…..(φωτο 1-2-3-4) Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!! Νομιζω κατάλαβαν οι...

Posted by Παυλος Πολακης on Saturday, February 25, 2023

Ανακοίνωση της ΝΔ για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, σχολιάζοντας την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν», αναφέρει το κείμενο της ανακοίνωσης.

«Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ