- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Πολάκης αμφισβητεί ξανά τα εμβόλια: «Δεν πιάνουν τη μετάλλαξη»
Γιάννης Οικονόμου: «Στηρίζει τους αντιεμβολιαστές. Να τον αποδοκιμάσει δημόσια ο Τσίπρας»
Ο Παύλος Πολάκης ισχυρίζεται ότι «τα εμβόλια δεν πιάνουν τη μετάλλαξη» και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντά πως «στηρίζει αντιεμβολιαστές».
Ο Παύλος Πολάκης ισχυρίζεται εκ νέου ότι «τα εμβόλια δεν πιάνουν τη μετάλλαξη» κορωνοϊού, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να απαντά με δήλωσή του στη νέα ανάρτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook.
Στο νέο του post για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ο Παύλος Πολάκης -με το γνωστό του ύφος- γράφει ότι «η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Τη μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και έναν χρόνο».
Σημειώνεται ότι ο Παύλος Πολάκης εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό τον Σεπτέμβριο, όπως είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Στην ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής αναφέρεται εκ νέου στα μονοκλωνικά σωματίδια, επισημαίνοντας ότι «ακόμα να τα δώσουν», ενώ για πολλοστή φορά επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19, κάνοντας και μια αναφορά στη Σουηδία.
Στη δήλωση με την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντά στον κ. Πολάκη, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει δημόσια τον βουλευτή του.
Η δήλωση Οικονόμου για Πολάκη - Η αναφορά στο εμβόλιο
«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές» σημειώνει ο κ. Οικονόμου.
Και προσθέτει: «Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: Να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία».
«Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Πριν από την ανάρτηση Πολάκη ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 91 θάνατοι και 7.805 κρούσματα.
Η νέα δήλωση Πολάκη για τα εμβόλια και τη μετάλλαξη Δέλτα - Η ανάρτηση στο Facebook
«91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!(φωτο1-2) Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν, οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη. Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτακη, επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθυνης και "του μοναδικού όπλου του εμβολίου". ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ… ΕΚΑΤΟΜΒΗ…
» Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολιαστους. Την μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και έναν χρόνο. Στη φωτό 3 η εικόνα των θανάτων χθες στη Σουηδία (μηδέν νεκροί … «Ευτυχως δεν γίναμε Σουηδία»)ΦΥΓΕΤΕ, ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!».
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, είχε «αδειάσει» Πολάκη, επισημαίνοντας ότι δεν έχουν επιστημονική βάση όσα λέει για τους εμβολιασμούς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.