- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νοτοπούλου: Πυρά σε ΝΔ και ΜΜΕ για τον Αντετοκούνμπο
Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται
Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα μετά τον σάλο που προκάλεσε η προσπάθεια να οικειοποιηθεί τη διάκριση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Μετά τον σάλο που προκάλεσε η προσπάθειά της να οικειοποιηθεί τη διάκριση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η Κατερίνα Νοτοπούλου επανέρχεται και ζητάει τα ρέστα εξαπολύοντας επίθεση κατά της ΝΔ και των ΜΜΕ.
Η πρώην υπουργός, που κατετάγη τέταρτη στις δημοτικές εκλογές της Θεσσαλονίκης, και στη συνέχεια έθεσε υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα κάνει λόγο για «λάθος δημιουργικό» που όπως λέει «κατέβηκε τη στιγμή που το είδα προς αποφυγή παρεξηγήσεων πολύ πριν το τσιμπήσουν οι καλοθελητές». Συνεχίζοντας λέει ότι «αυτό που δεν "κατεβαίνει" και δεν ξεχνιέται είναι η καταψήφιση του νομοσχεδίου από την ΝΔ για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών».
Η ανάρτησή της:
«Η χθεσινή πολιτική μου δήλωση που έκανε λόγο για την μέγιστη υποκρισία του κ. Μητσοτάκη ενόχλησε τα «γνωστά» ΜΜΕ.
Είναι προφανές πως δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκουμπο, μιας επιτυχίας που του ανήκει και μας κάνει όλους υπερήφανους.
Το πολυσυζητημένο λαθος δημιουργικό που αναρτηθηκε κατέβηκε τη στιγμή που το είδα προς αποφυγή παρεξηγήσεων πολύ πριν το τσιμπήσουν οι καλοθελητές.
Αυτό που δεν «κατεβαίνει» και δεν ξεχνιέται είναι η καταψήφιση του νομοσχεδίου από την ΝΔ για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών.
Αυτό που έμεινε είναι η απόδοση της ιθαγένειας.»
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ομιλία του ΠτΔ για την 52η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας
Ζαχαράκη: «Η ιστορική αυτή μεταρρύθμιση είναι η πυξίδα για μια νέα πορεία στην ελληνική Ανώτατη Εκπαίδευση»
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
«Ανάγκη αναθεώρησης και όχι κατάργησης του άρθρου 16», τόνισε η υπουργός Παιδείας
Η νέα φιλοσοφία της πολιτικής για τα άτομα με αναπηρία και οι μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν την καθημερινότητα
Ο οδικός χάρτης περιλαμβάνει επτά στρατηγικούς άξονες για τη μετάβαση σε μια σύγχρονη εταιρεία
Ποιους αφορά το πρόγραμμα - Απασχόληση με ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές έως και 1.250 ευρώ
Ποιους αφορά η συμπληρωματική πληρωμή
Κατάθεση στεφανιού από τον ΠτΔ στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή στα πρώην κρατητήρια των ΕΑΤ-ΕΣΑ
«Η αντιπολίτευση αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων», τόνισε ο πρωθυπουργός
«Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο υπενθυμίζουν το βαρύ τίμημα που πληρώνει ο Ελληνισμός», τόνισε ο πρόεδρος το ΠΑΣΟΚ
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει «νίκη για την πόλη» τη συμφωνία για τη ΔΕΘ
Ο Δωδεκανήσιος πολιτικός πέτυχε την εισαγωγή του στο ΕΚΠΑ μέσω της ειδικής κατηγορίας
Οι αιτήσεις, η κλήρωση και όλα όσα αλλάζουν
«Δεν θα καθίσω να σας ακούσω με αυτή τη συμπεριφορά», τόνισε ο πρωθυπουργός
Η επέτειος της Μεταπολίτευσης υπενθυμίζει ότι η δημοκρατία απαιτεί θεσμικό σεβασμό, πολιτική συνεννόηση και διαρκή εγρήγορση.
«Να δείξουμε στους πολίτες ότι το πολιτικό σύστημα έχει δυνατότητα να αναγεννηθεί» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παρενέβαινε συνεχώς στην ομιλία του μιλώντας εκτός μικροφώνου
Η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.