- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρίσιμη συνεδρίαση ΚΟ ΑΝΕΛ - Σήμερα κρίνεται η διάσωση Καμμένου στη Βουλή
Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα κληθούν να αποφασίσουν για την τύχη του Θανάση Παπαχριστόπουλου
Στις 10 το πρωί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα κληθούν να αποφασίσουν για την τύχη του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος παρότι το έχει προαναγγείλει πολλάκις δεν έχει παραιτηθεί ακόμη. «Είναι μια αποφασιστική κίνηση του Πάνου Καμμένου πριν από την επικύρωση του πρωτόκολλου εισδοχής στο ΝΑΤΟ»,ανέφερε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Τοσουνίδης.
Αγνωστο παραμένει αν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος θα παραστεί στη συνεδρίαση. Αν τελικά παραστεί, θα σημειωθεί το παράδοξο να συμμετέχει στη συνεδρίαη της ΚΟ ενός κόμματος στο οποίο ανήκει μεν τυπικά, αλλά την ίδια στιγμή στηρίζει ένα άλλο κόμμα, το κυβερνών, για να μπορεί με άνεση να περνάει τα νομοσχέδιά του.
Πέρα από αυτό, πάνως, ο κ. Παπαχριστόπουλος σε περίπτωση που βρεθεί ενώπιον της ΚΟ των ΑΝΕΛ θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα αν τελικά θα παραιτηθεί και θα παραδώσει την έδρα του μέχρι αύριο, όπως είχε πει την τελευταία φορά που έδωσε μια ακόμη διορία στον εαυτό του, ή για μια ακόμη φορά θα πάρει πίσω την απόφασή του.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος έδωσε μία μικρή παράταση στην παραίτησή του, έως την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να ψηφίσει πρώτα υπέρ της κύρωσης του Πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής -επειδή για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί- αυτή η παραίτηση να πάρει μια παράταση τεσσάρων-πέντε ημερών», είχε δηλώσει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος την περασμένη Παρασκευή. «Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση για 4 με 5 ημέρες και παίρνω το χρέος της ανακολουθίας μου. Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι 4 με 5 ημέρες», πρόσθεσε ο κ. Παπαχριστόπουλος.
Πάντως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο διαγραφής του Θανάση Παπαχριστόπουλου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τον μισθό μια χαρά τον εισέπραττε», δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατάσταση ασφάλειας στη Μέση Ανατολή
Στο 2ο Συνέδριο «Ελλάδα 2030», ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας
Αυξημένος ο αριθμός των πολιτών που επιλέγουν να κλείνουν ραντεβού μέσω του νέου συστήματος
Ο ΥΠΕΞ εξέφρασε τη διαρκή στήριξη της Ελλάδας προς το πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τα πρεσβυγενή πατριαρχεία
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποκλείει το σενάριο του «μοναχικού λύκου» στην Κρήτη
Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου
Αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις
Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν φύγετε για διακοπές
Εμφανίζεται ως υπερπατριώτης αλλά στην πραγματικότητα η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες ξεπερνάει κατά πολύ την οποιαδήποτε προσφορά
Μετά τον μίνι Ανασχηματισμό της κυβέρνησης
Από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στο Μεταφορών
Τα νέα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα - Ο Στρ. Σιμόπουλος νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
Για παράβαση καθήκοντος σχετικά με την εκτέλεση της Σύμβασης 717 κατηγορείται ο ελεγκτής
Οι ημερομηνίες που έχουν «κλειδώσει»
Στο 2ο Συνέδριο «Ελλάδα 2030» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Για αντικαταστάσεις και όχι ανασχηματισμό κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Στο τελευταίο αντίο Μητσοτάκης και Καραμανλής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.