- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αποστάσεις Παπαχριστόπουλου στα περί αποστασίας
Διαφορετικές περιπτώσεις Δημήτρης Καμμένος και Γιώργος Λαζαρίδης λέει ο Γραμματέας ΚΟ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΑΝΕΛ
Σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση από τους ΑΝΕΛ του βουλευτή β΄Θεσσαλονίκης μίλησε ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος στο ραδιόφωνο του Alpha και στη Λώρα Ιωάννου.
«Άλλη περίπτωση ο Δ. Καμμένος και τελείως διαφορετική περίπτωση ο Γ. Λαζαρίδης . Ο Γ. Λαζαρίδης δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα, ήταν πολύ συνεργάσιμος. Εγώ προσωπικά ως γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας είχα την καλύτερη σχέση μαζί του, πέρα από τις διαφωνίες που μπορεί να έχω με κάποιους συναδέλφους. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Ο άλλος βουλευτής που έφυγε, πιστεύω ότι καλώς έφυγε και δεν στεναχωρήθηκε κανείς για αυτό».
Για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη:
«Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία. Για μένα τουλάχιστον. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ συναισθηματικό παιδί, ξέρω ότι δέχθηκε πάρα πολλή πίεση, όπως και πολλοί βουλευτές, απειλές απίστευτες. Εκεί υπάρχει ο προσωπικός παράγοντας. Κάποιος που έχει μικρά παιδιά, γυναίκα ευαίσθητη κτλ το παίρνει αλλιώς. Δεν έχω άλλα στοιχεία και επειδή είναι λεπτό το θέμα, δεν θα πω το παραμικρό για την δική του ειδική περίπτωση. Συνεχίζω να τον σέβομαι και να τον εκτιμώ.
Η πρόταση μομφής που έγινε, δεν έγινε για το Μακεδονικό. Ένας είναι ο στόχος: να ρίξουν την κυβέρνηση. Το τί έγινε την 21η Ιουνίου και το τί θα ακολουθήσει για κάποιους στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν είναι καλό πράγμα.
Δεν συσχετίζω με τον Γ. Λαζαρίδη, δεν έχω στοιχεία να το κάνω. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι κόπτονται κάποιοι να πέσει η κυβέρνηση πάση θυσία γιατί δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης μετά.
Δεν φοβάμαι και πιστεύω ότι η κυβέρνηση μπορεί να ενδυναμωθεί από αυτό. Ο Π. Καμμένος μπορεί να έχει κάποιες διαφωνίες αλλά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δεν κάνει. Είπε μια μεγάλη κουβέντα που μπορεί να θεωρηθεί και υπερβολή: ότι ο πρωθυπουργός είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση. Δεν έχουν δώσει δικαιώματα οι βουλευτές των ΑΝΕΛ.
Ο Γ. Λαζαρίδης έτρεμε σαν το ψάρι γιατί η γυναίκα του έκλαιγε, τα παιδιά του είναι μικρά. Εγώ είμαι της άποψης ότι όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και παίρνεις αποφάσεις που αφορούν εκατομμύρια έλληνες, τα προσωπικά σου έρχονται σε δεύτερη μοίρα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαταβάλλονται 50 εκατ. ευρώ σε 48.150 δικαιούχους - Αναλυτικά όλα τα ποσά
«Πίστεψε στη χώρα μας όταν σχεδόν κανείς δεν το έκανε» δήλωσε σε ανάρτησή του ο υπουργός Οικονομικών
Ο απολογισμός του έργου του
Τι είπε πάνω στο θέμα των φοροαπάλλαγών
Έως 2.000 ευρώ τα πρόστιμα
Μητέρα, βουλευτής, υφυπουργός: Η καθημερινότητα της Σέβης Βολουδάκη
Σκληρή απάντηση του γραμματέα της ΝΔ στις εξαγγελίες Ανδρουλάκη για δωρεάν εισιτήρια
Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλά για το πάρκο Ριζάρη, τη Βασιλίσσης Όλγας και την καθαριότητα στην πόλη
Σκληρή επίθεση για το δάνειο των 75 εκατ. ευρώ - Προειδοποιήσεις για κίνδυνο «μνημονίου» στον Δήμο Αθηναίων
Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Η αναφορά του πρωθυπουργού στο Game 5 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και στα περί πρόωρων εκλογών
Οι επενδύσεις στην ενέργεια κλειδί για την ανταγωνιστικότητα
Παράλληλα έθεσε και το δίλημμα της ηγεσίας της χώρας
Ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε έφ όλης της ύλης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέτει στο επίκεντρο τα θέματα που απασχολούν τους νέους και τις νέες
Ο λαϊκισμός επιστρέφει συνήθως μεταμφιεσμένος σε κάτι νέο, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό. Στην ουσία του όμως παραμένει ο ίδιος: η υπόσχεση ότι η πραγματικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες μας
Πότε θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου
Tι αναφέρει το υπουργείο υποδομών
Τα κοινά σημεία μεταξύ ΕΛ.Α.Σ. και Ελπίδας για τη Δημοκρατία και η υποβάθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Με αφορμή την έρευνα του think tank WeSolve και της εταιρείας δημοσκοπήσεων PRORATA S.A. για τις τάσεις και τις προκλήσεις της Gen Z
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.