- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παπαχριστόπουλος για Σκοπιανό: Αν έρθει η συμφωνία θα αποσύρουμε τους υπουργούς, δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση
«Κατά τους ΑΝΕΛ το θέμα της FYROM είναι μείζον θέμα και πρέπει να αντιμετωπιστεί όταν και αν έρθει»
Μία διαφορετική θέση για τη στάση που θα τηρήσουν οι ΑΝΕΛ όταν έρθει στη Βουλή η συμφωνία για το Σκοπιανό εξέφρασε ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε ότι «αν έρθει η συμφωνία, θα αποσύρουμε τους υπουργούς από την κυβέρνηση, αλλά δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση».
«Κατά τους ΑΝΕΛ το θέμα της FYROM είναι μείζον θέμα και πρέπει να αντιμετωπιστεί όταν και αν έρθει. Οι ΑΝΕΛ θα αποσύρουν τους υπουργούς τους, σε καμιά περίπτωση όμως δεν ελέχθη ότι θα ρίξουμε την κυβέρνηση. Είναι γνωστή παλιά θέση ότι εμείς θα καταψηφίσουμε, αυτό ελέχθη και από τον αντιπρόεδρο και από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. [...] Σε καμία περίπτωση δεν άκουσα ότι θα ρίξουμε την κυβέρνηση», είπε συγκεκριμένα.
Ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου αλλά και το τι θα γίνει με την αντιπροεδρία στη Βουλή, ωστόσο τόνισε ότι το μεσημέρι θα γίνει διάσκεψη των προέδρων και είναι πιθανό να συζητηθεί η πρόταση μομφής κατά του Δημήτρη Καμμένου. «Εγώ έχω την άποψη ότι όταν διαφωνεί κάποιος στο κόμμα του σε κεντρικά ζητήματα, όπως ήταν η πρόταση μομφής στην οποία διαφοροποιήθηκε ο συγκεκριμένος βουλευτής, είναι αυτονόητο ότι ό,τι αξίωμα απορρέει από το κόμμα που τον πρότεινε πρέπει να το δίνει πίσω» υπογράμμισε.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης κάλεσε τον Δημήτρη Καμμένο που είναι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, να παραιτηθεί από την αντιπροεδρία, επικαλούμενος τον Κανονισμό ότι οι αντιπρόεδροι προέρχονται από τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Ο ίδιος ο Δημήτρης Καμμένος έχει δηλώσει ότι δεν παραιτείται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση Σαλμά και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα.
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
«Δεν αρνηθήκαμε ότι υπήρχε σοβαρό θέμα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ
«Η ερμηνεία της στο κλασικό "Αθήνα κόρη τ’ ουρανού" χάρισε στην πόλη ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά της αποτυπώματα»
«Πολιτικός απατεώνας όποιος υπόσχεται αυτόματη εξαφάνισης της ακρίβειας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά με αιχμές
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.