Πολιτικη & Οικονομια

Πρόταση για Εξεταστική σχετικά με τον Καμμένο καταθέτει η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία λέει ναι στη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ndnovardis.jpg
eurokinisi

Η κ. Σπυράκη ανακοίνωσε ότι η ΝΔ καταθέτει κατά το άρθρο 144 του κανονισμού της Βουλής, πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση των ευθυνών του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου στην υπόθεση της αγοραπωλησίας βλημάτων από τη Σαουδική Αραβία.

Κατά την ενημέρωση ενημέρωση των Πολιτικών Συντακτών η . Σπυράκη υπογράμμισε ότι  Νέα Δημοκρατία λέει ναι στη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis.

Στην εισαγωγική της τοποθέτηση, η κυρία Σπυράκη, ανέφερε:

«Η Νέα Δημοκρατία λέει ναι στη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis.

Είναι φανερό ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Έτσι ο ίδιος και οι Υπουργοί του παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη και ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Και, όταν έρχεται η ώρα της κρίσεως, αυτή η ίδια πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καταθέτει στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής, ώστε να διερευνηθεί η αρμοδιότητα του Σώματος της Βουλής.

Θέτει στη Βουλή νομικά ερωτήματα λες και η  Βουλή είναι ερευνητικό ινστιτούτο. Αυτή η πρόταση για τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής, ούτε αδικήματα περιγράφει, ούτε πρόταση για άσκηση δίωξης περιλαμβάνει. Το μόνο που περιλαμβάνει είναι την επιχείρηση συγκάλυψης των κατηγοριών κατά του κ. Παναγιώτη Κουρουπλή.

Η Νέα Δημοκρατία είπε εξ αρχής, Για το λόγο αυτό καταθέτει σύμφωνα με το άρθρο 144 της Βουλής πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ευθύνη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην υπόθεση της αγοραπωλησίας βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, που εξέθεσε διεθνώς τη χώρα και ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο».

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Άρειο Πάγο η κατάθεση των υπογραφών και της σχετικής δήλωσης για την ίδρυση του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία», παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού
Για το φαινόμενο Καρυστιανού: Η πολιτική της συγκίνησης

Η τραγωδία της έγινε το αποστωμωτικό επιχείρημα για κάθε αντιπολιτευόμενο λόγο και όχι μόνον κατά της κυβερνητικής ολιγωρίας αλλά και κατά των ψηφοφόρων της, κατά της ιστορίας! Και αυτή πρέπει να ξαναγραφτεί.

Ο επικήδειος Μητσοτάκη στην κηδεία Ταγαρά: «Θρηνώ έναν προσωπικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη»
Ο επικήδειος Μητσοτάκη στην κηδεία Ταγαρά: «Θρηνώ έναν προσωπικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη»

«Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας ως ένα φωτεινό παράδειγμα αυτοδημιούργητου και άξιου επιστήμονα» - Ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα υφυπουργό

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY