Πολιτικη & Οικονομια

Πόλεμος και off camera: «Η Γεννηματά πήρε αυτό που της αξίζει»

«Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήθελε να δημιουργήσει επικοινωνιακές εντυπώσεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
359877-745597.jpg
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στην αντεπίθεση πέρασε το Μέγαρο Μαξίμου μετά την έκταση που πήραν όσα ειπώθηκαν μπροστά στις κάμερες μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

Υπενθυμίζεται ότι η κα  Γεννημματά κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι μας έχει περάσει θηλιά και πως μας έφερε δύο αχρείαστα μνημόνια.

Μετά τη συνάντηση για την ίδια την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κυβερνητικοί κύκλοι σχολίαζαν ότι: «Η κυρία Γεννήματα έκανε μια μομφή και έλαβε μια απάντηση. Σε μια συζήτηση που ήταν χαλαρή ήθελε να δημιουργήσει επικοινωνιακές εντυπώσεις».

Και συμπλήρωναν: «Όταν η κ. Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ από το 2010 μέχρι το 2015 επέβαλαν 65 δισ. ευρώ μέτρα, εκτόξευσαν την ανεργία στο 27%, πήραν το χρέος στο 120% και το πήγαν στο 180% ΑΕΠ και συρρίκνωσαν την ελληνική οικονομία κατά 25 ποσοστιαίες μονάδες και επιμένουν σήμερα να μιλούν για θηλιά θα έπαιρναν και την απάντηση που τους άρμοζε».

Τέλος, κατέληξαν λέγοντας: «Πρόκειται για πρωτοβουλίες που είναι αναγκαίες και τις οποίες θέλουμε να παίρνουμε. Είναι σωστό οι πολιτικοί αρχηγοί να συνομιλούν μεταξύ τους και να ενημερώνονται απευθείας από τον πρωθυπουργό. Είναι προφανές ότι ο σημερινός πρωθυπουργός σέβεται τους θεσμούς και τους πολιτικούς αρχηγούς σε αντίθεση με τους προηγούμενους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ