Πολιτικη & Οικονομια

Κούλογλου: Φυσικά είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά ΜΜΕ

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325754-672219.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά ΜΜΕ. Όταν μια κυβέρνηση έχει όλα τα μέσα εναντίον της, όταν φτιάχνεται ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, θέλει να έχει και κάποια ΜΜΕ φιλικά προσκείμενα», υποστήριξε ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου απαντώντας σε ερώτηση για τη διαδικασία απόκτησης τηλεοπτικών αδειών.

Μιλώντας στον Αθήνα 9,84, ο κ. Κούλογλου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την τρόπο που πήρε η υπόθεση των αδειών. Η κυβέρνηση, είπε, δεν πέτυχε το στόχο της, που ήταν να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο με έναν σταθμό που δεν θα την πολεμούσε. «Προφανώς η κυβέρνηση είχε ως στόχο να υπάρξει στο τηλεοπτικό τοπίο και έναν σταθμός που να μην είναι τόσο φανατικός της πολέμιος», πρόσθεσε ο κ. Κούλογλου. Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα «αντίθετα» ΜΜΕ συνασπίστηκαν εναντίον της κυβέρνησης και έστησαν την αντιπαράθεση με τα πόθεν έσχες και το πόθεν έσχες του κ. Καλογρίτσα. «Μια αντιπαράθεση την οποία έχασε η κυβέρνηση», σχολίασε.

Πάντως ο κ. Κούλογλου υποστήριξε στη συνέχεια ότι στο θεσμικό επίπεδο, η κυβέρνηση βγαίνει κερδισμένη γιατί έπαιξε με τους κανόνες, δηλαδή οι ίδιοι οι κανόνες οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ