- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Σπεύσατε: Το ΤΑΪΠΕΔ πουλάει ή νοικιάζει 14 ακίνητα
Σε Κρήτη, Ρόδο, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Χαλκιδική, Αθήνα
Πώληση ή μακροχρόνια μίσθωση 14 ακόμα ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο και που βρίσκονται σε διάφορα μέρη της χώρας ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΪΠΕΔ).
Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων για την πρώτη φάση του σχετικού διαγωνισμού είναι η 26η Οκτωβρίου 2016. Η διαδικασία θα εκτελεστεί μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Auction, ενώ περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr.
Ο κατάλογος των προς αξιοποίηση ακινήτων, όπως ακριβώς δόθηκε από το ΤΑΪΠΕΔ:
«1 Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Αλάνες» εντός του οικισμού (50ετής μίσθωση).
2 ΧΕΥ 8: Οικόπεδο στο Δήμο Χαλανδρίου με πρόσωπο στη Λεωφόρο Πεντέλης (30ετής μίσθωση).
3 ΧΕΥ 9: Οικόπεδο στο Δήμο Χαλανδρίου απέναντι από το parking του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας (πώληση).
4 Κουτσουνάρι ΤΜΗΜΑ Α: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).
5 Κουτσουνάρι ΤΜΗΜΑ Α: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).
6 Κουτσουνάρι: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).
7 Συγγρού & Σκρα: Ένα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο στην Καλλιθέα Αττικής (πώληση).
8 Παράδεισος Νέου Μαρμαρά: Τέσσερα (4) διακριτά οικόπεδα πλησίον της ακτής του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής (πώληση).
9 Κοσκινού, Ρόδος: Έκταση που χωροθετείται σε απόσταση 12 χλμ από την πόλη της Ρόδου και 200μ από τη θάλασσα (πώληση).
10 Κτενά & Περικλέους: Τετραώροφο διατηρητέο κτίριο στην περιοχή του Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).
11 Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ, Βερανζέρου 26: Ξενοδοχείο 3 αστέρων επί της οδού Βερανζέρου αρ. 26, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).
12 Παλιά πόλη Ναυπλίου: Ακίνητο επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 6 εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου (πώληση).
13 Αριστομένους 11-13, Καλαμάτα: Κτιριακό συγκρότημα που αποτελείται από τρία (3) λιθόκτιστα κτίρια, δύο (2) εκ των οποίων είναι διατηρητέα.
14 Αγ. Ελεούσα, Ρόδος: Πρώην 'Σανατόριο Φρειδερίκης' στην Δ.Ε. Καμείρου σε απόσταση 37χλμ περίπου από την πόλη της Ρόδου (50ετής μίσθωση)».
(Φωτογραφία: Ναύπλιο, παλιά πόλη).
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο επίκεντρο συνδεσιμότητα, ενέργεια και Patriot
«Η συμφωνία θα δημοσιοποιηθεί, δεν θα είναι κρυφή», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Η διαφωνία είναι δικαίωμά τους. Η καταψήφιση, όμως, συνοδεύεται από ευθύνη», αναφέρει σε άρθρο του ο υπουργός Επικρατείας
«Η τεχνολογία πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Ανάρτηση του πρωθυπουργού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού
Μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τι αναφέρει για συνομιλίες με την Αίγυπτο, Μονή Σινά και φοροδιαφυγή
Οκτώ μήνες από τη νομοθέτηση της Εθνικής Κοινωνικής Συμφωνίας - Στο επίκεντρο κλαδικές και επιχειρησιακές ΣΣΕ
Η λειτουργία «Ψάξε μου Φθηνότερα» προσφέρει οικονομικές εναλλακτικές χωρίς αλλαγή καταστήματος
Αύξηση 9% στον αριθμό των συναλλαγών και μείωση 23% στα περιστατικά απάτης
Ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας, ανθρωπισμού και διεθνούς αλληλεγγύης
Σκληρή απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών στις δηλώσεις για τους μουφτήδες της Θράκης
Επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Συμεών είχε ο πρωθυπουργός
«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών
Στο βήμα της Παναττικής Συνδιάσκεψης της ΟΝΝΕΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο υπουργός Επικρατείας συγκρίνει την πορεία των δύο οικονομιών από το 2019 έως σήμερα
Παρεμβάσεις 500 εκατ. ευρώ, φοροαπαλλαγές, περιορισμοί στα Airbnb και νέα στεγαστικά προγράμματα
Ο αμερικανικός οίκος βλέπει ισχυρές δημοσιονομικές επιδόσεις, συνεχή μείωση του χρέους και ανθεκτική ανάπτυξη
O πρωθυπουργός υπερασπίστηκε την κυβερνητική πολιτική κατά της φοροδιαφυγής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.