Πολιτικη & Οικονομια

Η ΝΔ αποκαλεί τον Παππά «αυτοκράτορα των ΜΜΕ»

Καταγγέλλει ότι το Σύνταγμα δεν είναι λάστιχο για να το ξεχειλώνει ο υπουργός και η παρέα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133100-302832.jpg

Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το διαγωνισμό που αφορά τις τηλεοπτικές άδειες. Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ χαρακτηρίζει «υπουργό υπερκαναλάρχη» τον Νίκο Παππά και τον κατηγορεί ότι μαζί με την κυβέρνηση στήνουν σύστημα διαπλοκής.

«Η ΝΔ είναι απέναντι σε κάθε είδους διαπλοκή. Είναι υπέρ της διαφάνειας. Είναι υπέρ του σεβασμού της συνταγματικής τάξης και του δικαιώματος της αχειραγώγητης και ελεύθερης ενημέρωσης», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Το Σύνταγμα μας είναι σαφές. Η αδειοδότηση και η εποπτεία των ραδιοτηλεοπτικών μέσων είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του ΕΣΡ, το οποίο ο κ. Παππάς απαξίωσε, προκειμένου να γίνει ο ίδιος νέος ''αυτοκράτορας'' των Μέσων Ενημέρωσης», τονίζει ακόμη η ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι «Το Σύνταγμα δεν είναι λάστιχο για να το ξεχειλώνει ο κ. Παππάς και η παρέα του. Ο,τι και να κάνουν και ό,τι και να ονειρεύονται, η συνταγματική τάξη πολύ γρήγορα θα αποκατασταθεί από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Ο υπουργός Επικρατείας νωρίτερα δήλωσε ότι θα χάσουν όσοι πολιτικοί και ιδιώτες ποντάρουν τα λεφτά τους στην ακύρωση του διαγωνισμού».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ