Πολιτικη & Οικονομια

Πρόστιμο 7.000 ευρώ στον Θεόδωρο Πάγκαλο

Για τις δηλώσεις του μετά την επίθεση που δέχθηκε με γιαούρτια

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126815-285227.jpg

Πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, της τάξεως των 7.000 ευρώ, για τα όσα είπε μετά από την επίθεση που είχε δεχθεί με γιαούρτια, τον Μάρτιο του 2011.

Ο πρώην υπουργός τότε, σύμφωνα με την Real News, είχε κατηγορήσει δημόσια τον πρώην δήμαρχο Κερατέας, Σταύρο Ιατρού, ότι είναι το πρόσωπο πίσω από την επίθεση που είχε δεχθεί, έξω από ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής, από αγνώστους.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκασε την αγωγή του πρώην δημάρχου και αποφάσισε πως ο κ. Πάγκαλος θα πρέπει να αποζημιώσει τον κ. Ιατρού για ηθική βλάβη και πλέον να αποφεύγει κάθε προσβολή στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός είναι υποχρεωμένος με δικά του έξοδα να δημοσιεύσει σε δύο ημερήσιες εφημερίδες τη δικαστική απόφαση.

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου
Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου

Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY