Πολιτικη & Οικονομια

Κάζιμιρ: Έκαναν ό,τι τους κατέβαινε

Κριτική στην κυβέρνηση από τον Σλοβάκο υπουργό Οικονομικών

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
102429-203776.jpg

«Δεν περιμένω τίποτα σήμερα. Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει συμφωνία σήμερα, μπορούμε να υποβάλλουμε κάποιες συστάσεις για τη Σύνοδο κορυφής» σημείωσε κατά την άφιξή του στο σημερινό κρίσιμο Eurogroup o Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών Πίτερ Κάζιμιρ.

«Η γέφυρα εμπιστοσύνης δεν μπορεί να ολοκληρωθεί για να υπάρξει συμφωνία. Τους τελευταίους μήνες η ελληνική κυβέρνηση μονομερώς έκανε τόσα λανθασμένα βήματα» τόνισε.

«Ουσιαστικά έκαναν ότι τους κατέβαινε, δεν μας άκουγαν. Το σημαντικό για τους Έλληνες είναι να ακούσουν προσεκτικά και να είναι ανοιχτοί» σημείωσε.

ΦΩΤΟ:  EPA/STEPHANIE LECOCQ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκης Σκέρτσος
Άκης Σκέρτσος: Έγινε πράγματι η Ελλάδα «Βουλγαρία» στους μισθούς; Η απάντηση είναι όχι

«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY