Πολιτικη & Οικονομια

Ζωή Κων/λου εναντίον (κάποιων) ΜΜΕ

Παρουσιάζοντας Έκθεση για το Δημόσιο Χρέος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
100230-200308.jpg

«Υπάρχουν ΜΜΕ διαπλοκής που ως νέες ερπύστριες καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό», τόνισε κατά την συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της Προκαταρκτικής Έκθεσης της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους η πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Άλλα σημεία από την τοποθέτησή της:

· «Οι κερδισμένες τράπεζες από τη διαδικασία του μνημονίου πληρώνουν διαφημίσεις στα ΜΜΕ, την ώρα που τα ΜΜΕ δεν έχουν αποδώσει τον οφειλόμενο φόρογια τηδιαφημιστική δαπάνη » 

· «Η Ελλάδα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση σε πλαίσιο και σε καθεστώς που δημιούργησαν άλλοι. Αυτοί, οι άλλοι, οφείλουν να απαντήσουν στα ευρήματα της Επιτροπής μας»

· «Όταν κατατίθενται τέτοια πορίσματα όπως της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους είναι απογοητευτικό να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις». (απάντηση στο αν συμφωνεί με την διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης)

· «Είπατε πως είστε από τον  «Σκάι» , έτσι δεν είναι; Παρακολουθούμε με φρίκη –και το λέω ευθέως δεν σας αποδίδω προσωπικά κάτι – όμως είναι απογοητευτικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα σε Βουλή και κυβέρνηση»

· Ο δημοσιογράφος του «Μέγκα» κ. Γιάννης Πρετεντέρης κατά παραδοχή του γνώριζε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, αλλά έλεγε το αντίθετο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ