- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεν εκδίδεται στην Αυστραλία ο Τζέιμς Δαλαμάγκας - Θα δικαστεί στην Ελλάδα
Επτά μήνες στη φυλακή, μετά θα αφεθεί ελεύθερος
Δεν εκδίδεται στην Αυστραλία ο Τζέιμς Δαλαμάγκας – Θα δικαστεί στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα θα παραμείνει ο Τζέιμς Δαλαμάγκας, ο άλλοτε Νο.1 καταζητούμενος της Αυστραλίας, καθώς δεν πρόκειται να εκδοθεί στην χώρα όπου έχει διαπράξει τη δολοφονία του Έλληνα ομογενούς Γιώργου Γιαννόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, oι αρμόδιες ελληνικές Αρχές μπλόκαραν την έκδοση του Τζέιμς Δαλαμάγκα στην Αυστραλία.
Tην απόφαση αυτή έλαβε το Τμήμα Εκδόσεων του Εφετείου της Αθήνας και, σύμφωνα με το Mega, o λόγος είναι πως όταν αφορά Έλληνες πολίτες, που ζητούνται από τρίτες χώρες να εκδοθούν, και όταν μάλιστα εμπλέκονται σε εγκλήματα που αφορούν επίσης ελληνικής καταγωγής θύματα, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ελληνική νομοθεσία είναι αρνητική στις εκδόσεις, διότι επιλέγει να τους δικάσει στην Ελλάδα.
Επτά μήνες στη φυλακή
Όπως φαίνεται, ο Τζέιμς Δαλαμάγκας θα μείνει για 7 μήνες στις ελληνικές φυλακές, λόγω της ποινής που του έχει επιβληθεί για άλλες υποθέσεις.
Στη συνέχεια, αναμένεται να αποφυλακιστεί και δεν θα δικαστεί για άλλα αδικήματα που έχουν παραγραφεί καθώς πέρασαν τα 20 έτη από τις πράξεις.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Τζέιμς Δαλαμάγκας ήταν φυγάς από την Αυστραλία εδώ και 27 χρόνια και συνελήφθη πριν από λίγο καιρό στο Άλσος Αιγιαλείας, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol από τις αυστραλιανές αρχές για υπόθεση ανθρωποκτονίας.
Με πληροφορίες από MEGA
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο
Μαρτυρικός ο θάνατός της - Τα ιατροδικαστικά ευρήματα
Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Missing Alert
Επτά μήνες στη φυλακή, μετά θα αφεθεί ελεύθερος
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Εντοπίστηκαν περισσότερα από 430 γραμμάρια της ουσίας σε έφοδο στην Αθήνα
Είχε ζητηθεί η νοσηλεία της σε ψυχιατρείο
Μετά από έρευνα των αρχών, ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις, με τρία οχήματα
Την τύλιξε με μονωτική ταινία και tyre up για να χωρέσει στη σακούλα
Συνελήφθη εργαζόμενη σε κατάστημα ψιλικών
Σημαντικές απαντήσεις αναμένονται από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού
Η σορός της βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι ιδιοκτησίας του δράστη
Πώς παγίδεψε εκατοντάδες πολίτες που αναζητούσαν νέο αυτοκίνητο
Την ώρα που οι γονείς τους βρισκόντουσαν σε κοντινά καταστήματα ή ταβέρνες και εκείνα έπαιζαν
Η τραγική ιστορία πίσω από μία από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις
Ο ενοικιαστής τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε χωράφι και την έθαψε
Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε την 60χρονη μετά από έρευνα με υλικό από κάμερες ασφαλείας - Σχηματίζεται δικογραφία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.