Αγρίνιο: Αντιψυχωσικό φάρμακο έδωσε 9χρονος σε συμμαθητή του - «Αν δεν το καταπιεί, δεν είναι μάγκας»
Πώς αντιλήφθηκε η μητέρα του 9χρονου ότι κάτι δεν πάει καλά
Νέα στοιχεία για το περιστατικό σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το σοκαριστικό challenge σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου, όπου ένας 9χρονος πίεσε συνομήλικο συμμαθητή του να καταπιεί αντιψυχωσικό φάρμακο την ώρα του διαλείμματος.
Σύμφωνα με το Mega, ο μαθητής κατάπιε φάρμακο που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της σχιζοφρένιας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο 9χρονα παιδιά έπαιζαν στο προαύλιο του σχολείου στο Αγρίνιο, όταν ο ένας 9χρονος έβγαλε από την τσέπη του ένα χάπι και λέει στον συμμαθητή του πως «αν δε το καταπιεί, δεν είναι μάγκας». Ο 9χρονος το έπραξε και αμέσως άρχισε να μην αισθάνεται καλά.
Αγρίνιο: Πώς αντιλήφθηκε η μητέρα του 9χρονου ότι κάτι δεν πάει καλά
Όταν η μητέρα του παιδιού έφτασε στο σχολείο, κατάλαβε ότι ο γιος δεν αισθάνεται καλά και τον ρώτησε τι συνέβη. Το αγόρι αποκάλυψε ότι ένας συμμαθητής του τού είπε να καταπιεί ένα χάπι. Η μητέρα βρήκε τον εν λόγω συμμαθητή και τον ρώτησε τι χάπι έδωσε στον γιο της. Εκείνος της έδειξε το σκεύασμα και η μητέρα το έβγαλε φωτογραφία. Το έστειλε στον παιδίατρο και ο γιατρός της είπε να μεταφέρει αμέσως το παιδί στο νοσοκομείο διότι πρόκειται για ένα ισχυρό αντιψυχωσικό χάπι.
Ο 9χρονος βρήκε το αντιψυχωσικό χάπι στο σπίτι του. Η μητέρα ρώτησε τη διευθύντρια για το εάν γνωρίζει για το περιστατικό, εκείνη της απάντησε πως γνωρίζει και έχουν ενημερωθεί και οι γονείς του άλλου παιδιού, και πως για να έχει αυτό το φάρμακο το παιδί «μάλλον θα χρησιμοποιείται και από παιδιά».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δράστες είχαν επιβιβάσει τον νεαρό από το σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του
Αδύνατη κάθε οδική σύνδεση με τις γύρω περιοχές
«Είναι ένας άνθρωπος που δεν δέχεται το "όχι"»
Γεωργιάδης: «Το πρωτόκολλο δεν τηρήθηκε -Δεν κλήθηκε το ΕΚΑΒ»
Ο αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, τον καταδίωξε και τον εγκλώβισε σε μια οικοδομή
Ατομικά αρχεία και προσωπικά αντικείμενα οδηγούν στην αναγνώριση ιστορικών φωτογραφιών της Κατοχής
97 χτυπήματα με σφυρί, μια δολοφονία που ξεπέρασε τα όρια της λογικής
«Μου είπε: "είμαι εγώ υπεύθυνος από εδώ και πέρα για το τι θα συμβεί”»
Άγνωστο ακόμη πώς βρέθηκε όπλο σε μια φυλακή που θεωρείται αυξημένης ασφαλείας
«Δακρύζαμε από την έντονη οσμή, ακόμα και 15 μέρες πριν την έκρηξη» καταγγέλλουν εργαζόμενοι
Ο γνωστός και ως «εθνικός κοριός» είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στα Σπάτα αρνούμενος να παραδοθεί
Δύο πλημμελήματα αντιμετωπίζει η 36χρονη - Επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Σφραγίστηκε και το δεύτερο εργοστάσιο της εταιρείας
Προκάλεσε φθορές σε τουλάχιστον τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα
Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο ΙΧ, ενώ ζημιές υπέστησαν ακόμη τέσσερα οχήματα
Για να δοθεί επιτέλους μία απάντηση στο διαρκές ερώτημα, γιατί οι γυναίκες θέλουν κακά αγόρια
Το ατύχημα κατήγγειλε η κόρη του θύματος με ανάρτησή της
Σοβαρές οι παραλείψεις από πλευράς της διοίκησης
Η Βασιλική Κουτσούμπου έχει ύψος 1,64 μ. είναι εύσωμη, και έχει κάστανα μαλλιά και καστανά μάτια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.