- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Βλαβιανού για Φιλιππίδη: Είχε πει ότι θα με καταστρέψει και να πεθάνω εγώ και το παιδί μου στον δρόμο
«Στη σειρά της ΕΡΤ ήταν να παίξω τον πρώτο ρόλο και, μόλις ήρθε ο Πέτρος Φιλιππίδης, έπαιξα τον 7ο»
Βλαβιανού για Φιλιππίδη: Είχε πει ότι θα με καταστρέψει και να πεθάνω εγώ και το παιδί μου στον δρόμο - «Στη σειρά της ΕΡΤ ήταν να παίξω τον πρώτο ρόλο και, μόλις ήρθε ο Πέτρος Φιλιππίδης, έπαιξα τον 7ο»
Η Νικολέτα Βλαβιανού βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της και τις προσωπικές διαφορές που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Ήταν δύσκολος χαρακτήρας στη συνεργασία ο Πέτρος Φιλιππίδης. Εκρηκτικός, εμμονικός ενίοτε. Τότε περάσαμε καλά αλλά προς το τέλος που άρχισα να φεύγα εγώ, ένας από τους λόγους που απομακρύνθηκα κιόλας ήταν αυτός, ότι δεν περνούσα καλά», περιγράφει η Νικολέτα Βλαβιανού.
«Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πολύ κολλητός με τον Πέτρο, ήταν κάθε μέρα μαζί. Μου είπε μια μέρα ο Σπύρος ότι είπε ο Φιλιππίδης ότι θα με καταστρέψει. Δεν μιλούσαμε τότε που έφυγα. Εγώ είχα πει έτσι κι αλλιώς ότι θα απομακρυνθώ, επειδή ένιωσα λίγο ασφυκτικά με όλες αυτές τις ιστορίες, στο θέατρο μπήκα γιατί το θεωρούσα ένα μεγάλο παιχνίδι. Άρχισα να μην περνάω καλά, οπότε απομακρύνθηκα λόγω της συμπεριφοράς του», παραδέχεται η Νικολέτα Βλαβιανού για τον συνάδελφό της.
«Το καμένο αυτοκίνητο είναι ένα μύθευμα. Είχε γίνει και δίκη στην οποία ο άνθρωπος απαλλάχθηκε. Πάρκαρε πάντα (ο Πέτρος Φιλιππίδης) έξω από την ΑΣΟΕΕ και συνέχεια έκαιγαν αυτοκίνητα. Εγώ δεν εμπλέκομαι πουθενά. Δεν ξέρω γιατί με ενέπλεξε και με θεώρησε ηθικό αυτουργό, είναι εμμονικός. Κατηγόρησε έναν άνθρωπο που εμείς θεωρήσαμε ότι δεν ήταν αυτός ο ένοχος. Πήγαμε στην αστυνομία και είπαμε ότι δεν θεωρούμε ότι είναι αυτός. Στο δικαστήριο που είχε γίνει δεν κληθήκαμε ως μάρτυρες αλλά ο άνθρωπος αθωώθηκε», επισήμανε η Νικολέτα Βλαβιανού στη συνέχεια της κουβέντας.
«Μετά από αυτό ήρθε ο Σπύρος ο Μπιμπίλας και μου είπε ότι του μετέφερε ο Φιλιππίδης “θα σε καταστρέψω και να πεθάνεις εσύ και το παιδί σου στον δρόμο”. Το πιστεύω αυτό που είπε ο Σπύρος. Αν ήθελα να το αποδείξω, θα μπορούσα αλλά θα έπρεπε να φέρω το μισό ελληνικό θέατρο ως μάρτυρες. Ξέρω ότι έπεσαν τηλέφωνα.
»Μου έκανε κακό στην πορεία μου, έπαιρνε ανθρώπους και τους έλεγε να μην με πάρουν. Η Ελλάδα είναι πολύ μικρό χωριό και το δικό μας επάγγελμα ακόμα μικρότερο, κάποιοι άνθρωποι είναι πιο υπερβολικοί στις αντιδράσεις τους. Είχε αυτή τη δύναμη, γιατί είχε σχέσεις άλλες», αφηγήθηκε η Νικολέτα Βλαβιανού για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα άτομα επιτέθηκαν με μανία στον μαθητή - Νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Παίδων
Το αυτοκίνητο εξετράπη και προσέκρουσε σε σηματοδότη - Οι δύο νέοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους
Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και για τον θάνατο της μητέρας του
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.