- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Έπεσαν οι υπογραφές για την εξαγορά της εταιρείας «Κρητικός» από την «Διαμαντής Μασούτης»
Η συμφωνία θα υποβληθεί για έγκριση στην αρμόδια Επιτροπή Ανταγωνισμού
Έπεσαν οι υπογραφές για την εξαγορά της εταιρείας «Κρητικός» από την «Διαμαντής Μασούτης»
Την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού-προσυμφώνου για την εξαγορά του 100% της εταιρείας ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός Α.Ε. από την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες.
Η συμφωνία θα τεθεί προς έγκριση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, όπως προβλέπεται από το θεσμικό πλαίσιο, με τις δύο πλευρές να στέλνουν από την πρώτη στιγμή σαφές μήνυμα «ομαλής μετάβασης».
Στην κοινή ανακοίνωση, οι δύο εταιρείες αναφέρονται στην «από κοινού προσήλωση στην επιχειρησιακή συνέχεια, τη διατήρηση της απασχόλησης και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα».
Πρόκειται για μια συμφωνία με βαρύνουσα στρατηγική σημασία για τον κλάδο, καθώς ενώνει δύο από τους πιο ισχυρούς περιφερειακούς παίκτες της αγοράς, με διαφορετικές αλλά συμπληρωματικές γεωγραφικές «βάσεις», δημιουργώντας έναν νέο πόλο που αλλάζει τις ισορροπίες απέναντι στους μεγάλους εθνικούς και πολυεθνικούς ομίλους του λιανεμπορίου, όπως αναφέρει το newmoney.
Η κοινή ανακοίνωση:
«Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός Α.Ε. προχώρησαν στην υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού- προσυμφώνου με σκοπό την εξαγορά του 100% της εταιρείας ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός Α.Ε.
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός Α.Ε. ανακοινώνουν την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού- προσυμφώνου για την εξαγορά του 100% της εταιρείας ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός Α.Ε. από την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.
Η συμφωνία θα υποβληθεί για έγκριση στην αρμόδια Επιτροπή Ανταγωνισμού όπως ορίζεται από τις κείμενες διατάξεις.
Οι δύο εταιρείες εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη της διαδικασίας και την από κοινού προσήλωση στην επιχειρησιακή συνέχεια, τη διατήρηση της απασχόλησης και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.
Για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής της για ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά, στήριξη της εγχώριας παραγωγής και του δικτύου συνεργατών της, με σεβασμό στους ανθρώπους της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός Α.Ε., τους καταναλωτές και τους τοπικούς κοινωνικούς εταίρους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Μπράιαν Τσέσκι έχει έναν ανορθόδοξο τρόπο προσλήψεων που ισχυρίζεται ότι έκλεψε από τον ιδρυτή της Open AI, Σαμ Άλτμαν
Η Ανατολική Αττική αποτελεί το επόμενο ορόσημο για την εταιρεία
Στη στήλη Business Backstage δεν βλέπεις απλώς την είδηση, αλλά και το τι κρύβεται πίσω από αυτή. Κάθε εβδομάδα, όλα όσα κινούν την οικονομία — αλλιώς
Οι σημερινοί επιχειρηματίες δεν είναι καλύτεροι ή χειρότεροι από τους προηγούμενους. Είναι απλά διαφορετικοί
Το έργο επιτρέπει στην εταιρία να διαχειρίζεται πιο σύνθετες ροές scrap
Στη στήλη Business Backstage δεν βλέπεις απλώς την είδηση, αλλά και το τι κρύβεται πίσω από αυτή. Κάθε εβδομάδα, όλα όσα κινούν την οικονομία — αλλιώς
Η συμφωνία με την ABO Energy ενισχύει την παρουσία του ομίλου στην Κεντρική Ευρώπη
Οι δύο εταιρείες εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας στους τομείς των τεχνολογιών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς ο συγκεντρωτισμός καθυστερεί τις αποφάσεις, περιορίζει τις πρωτοβουλίες και δημιουργεί έναν οργανισμό που λειτουργεί με τον ρυθμό ενός ανθρώπου αντί με τον ρυθμό της αγοράς
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους Μηχανικούς με μέγιστη εργασιακή εμπειρία 2 ετών
Άλμα κερδοφορίας με κινητήρια δύναμη τις Παραχωρήσεις και ανεκτέλεστο 8,9 δισ. στην Κατασκευή
Προειδοποίηση για την έλλειψη ευρωπαϊκού μηχανισμού απορρόφησης της παραγωγής
Νέα χρηματοδοτική πρόσκληση
Στη στήλη Business Backstage δεν βλέπεις απλώς την είδηση, αλλά και το τι κρύβεται πίσω από αυτή. Κάθε εβδομάδα, όλα όσα κινούν την οικονομία — αλλιώς
Από τα τρόφιμα και τα ποτά έως τη βαριά βιομηχανία, οι επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας εξελίσσονται, επενδύουν και κατακτούν διεθνείς αγορές, με όχημα την εξωστρέφεια, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
«Μαζί δημιουργούμε το Αύριο, Σήμερα», το μήνυμα της εταιρείας στην επετειακή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Μια πρωτοβουλία της ΕΥΔΑΠ και των υπουργείων Παιδείας και Περιβάλλοντος για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης
Μισός αιώνας πορείας για την ελληνική επιχείρηση από τη Θεσσαλονίκη που πρωταγωνιστεί στο εγχώριο επιχειρείν
Καλός διαπραγματευτής δεν είναι αυτός που κλείνει κάθε deal, αλλά εκείνος που ξέρει πώς να πετυχαίνει τους σωστούς όρους — και πότε είναι προτιμότερο να αποχωρεί από το τραπέζι.
Στη στήλη Business Backstage δεν βλέπεις απλώς την είδηση, αλλά και το τι κρύβεται πίσω από αυτή. Κάθε εβδομάδα, όλα όσα κινούν την οικονομία — αλλιώς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.