- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Γιώργος Παπαδάκης: Πλήθος φίλων και συνεργατών στη Ριτσώνα για το τελευταίο αντίο - Δείτε εικόνες
Συγκινημένοι αποχαιρετούν τον δημοσιογράφο
Ο Γιώργος Παπαδάκης πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 74 ετών
Συγκινημένοι έφτασαν στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη, προκειμένου να απευθύνουν στον δημοσιογράφο το «τελευταίο αντίο».
Στην κηδεία του Γιώργου Παπαδάκη παραβρέθηκαν πολιτικοί και εκπρόσωποι κομμάτων, ανάμεσά τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο διευθυντής Ψηφιακής Επικοινωνίας του πρωθυπουργού, Νίκος Ρωμανός. Επίσης, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ‑Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Κώστας Τσουκαλάς, ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς Νάσος Ηλιόπουλος, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και άλλοι εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων, που τίμησαν με την παρουσία τους τον δημοσιογράφο. Στεφάνια είχαν επίσης αποσταλεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο.
Ο Στρατής Λιαρέλλης, διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στενός φίλος και συνεργάτης του Γ. Παπαδάκη επί δεκαετίες, εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, βαθιά συγκινημένος. Αναφέρθηκε στη μακρά πορεία του Γ. Παπαδάκη στον χώρο της ενημέρωσης, στη δέσμευσή του να υπηρετεί την αλήθεια και στην άμεση σχέση που είχε με το κοινό. Υπογράμμισε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν ήταν απλώς ένας παρουσιαστής, αλλά ένας άνθρωπος που έγινε οικείος σε γενιές τηλεθεατών, με σταθερή φωνή, ανθρώπινη προσέγγιση και βαθιά αίσθηση κοινωνικής ευθύνης και τόνισε ότι η απώλεια αυτή αφήνει ένα κενό στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και στις καρδιές όσων άκουγαν καθημερινά την εκπομπή που παρουσίαζε με συνέπεια δεκαετίες.
Εκ μέρους πολιτικών φορέων, οι δηλώσεις στρέφονταν γύρω από τη μεγάλη επιρροή του έργου του Γ. Παπαδάκη και τη συμβολή του στον δημόσιο διάλογο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αστυνομική εξόρμηση «Νυχτερινός Ποιμήν» αποκάλυψε σερβίρισμα αλκοόλ σε ανηλίκους τα ξημερώματα
«Εγώ τον βρήκα. Ήταν δύσκολο» είπε ο αδελφός του
Τι αναφέρει το σημείωμα της Κομισιόν
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε συμμετέχοντες – Ενημερώθηκε η Εισαγγελία για επικίνδυνη κινητοποίηση
Παρέμενε για χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Ποιες περιοχές θα επηρεάσει το «χειμωνιάτικο εξπρές»
Οι δήμοι επιχειρούν ώστε η πρόσβαση στα χωριά να γίνεται χωρίς προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από ποια κόμματα οι μεγαλύτερες «διαρροές»
ΣΑΤΑ και Λυμπερόπουλος καταγγέλλουν απαξίωση του κλάδου και αυξημένο κόστος από τα ηλεκτρικά ταξί
Ο Γιώργος Σαουνάτσος εξηγεί στο ΕΡΤnews τα αίτια της δυσλειτουργίας και αποκλείει κυβερνοεπίθεση
Τι ώρα θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί πριν το κλείσιμο των τριών σταθμών
«Εγώ τον αγώνα μου δεν τον έκανα για να μπω σε κόμμα»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Νέα κόντρα μεταξύ μετεωρολόγων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.