Χανιά: Γερμανός τουρίστας έχασε τη ζωή του στο φαράγγι της Σαμαριάς
Διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ΚΑΡΠΑ στον άτυχο 72χρόνο χωρίς όμως αποτέλεσμα
Χανιά: Γερμανός τουρίστας έχασε την ζωή του στο φαράγγι της Σαμαριάς
Τραγικό τέλος είχε η διάσχιση του φαραγγιού της Σαμαριάς για έναν Γερμανό τουρίστα ο οποίος νωρίς το πρωί μπήκε στον εθνικό δρυμό από το Ξυλόσκαλο. Οι εργαζόμενοι στην είσοδο τον ενημέρωσαν ευγενικά για τη δυσκολία της διαδρομής με εκείνον να απαντά πως θα κάνει μια μικρή απόσταση και θα επιστρέψει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, όταν έφτασε στο 1,5 χιλιόμετρο στο σημείο Νερούτσικο, εργαζόμενος στο φαράγγι της Σαμαριάς τον ρώτησε πόσο ακόμα θα συνεχίσει, με εκείνον να απαντά πως θα περπατήσει λίγο ακόμα και θα γυρίσει πίσω, όπως και έκανε. Περπάτησε μέχρι τα δύο χιλιόμετρα από το Ξυλόσκαλο και πήρε το δρόμο της επιστροφής. Όμως όταν έφτασε στο Νερουτσικο ξαφνικά κατέρρευσε.
Στον εθνικό δρυμό σήμανε συναγερμός. Αμέσως εργαζόμενοι έτρεξαν για βοήθεια, μάλιστα μετέφεραν και απινιδωτή και έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να τον επαναφέρουν, ενώ αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ δόθηκε εντολή και έκλεισε και η είσοδος του εθνικού δρυμού από το Ξυλόσκαλο.
Πολύ σύντομα στο σημείο έφτασαν 3 άτομα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο του Καμπανού, 7 άτομα από την 19η ΕΜΟΔΕ και διασώστες του ΕΚΑΒ όπου για πολύ ώρα έκαναν ΚΑΡΠΑ στον άτυχο Γερμανό χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 72 χρόνο χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Χανίων, όπου θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρυσαν κάτοικοι - Η πιθανή σύνδεση με τις εργασίες της γραμμής 4 στο Μετρό
Το χρονικό της υπόθεσης
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.