Ελλαδα

Συνελήφθη γνωστός DJ με ναρκωτικά στο σπίτι και το αυτοκίνητό του

Κάνναβη, κοκαΐνη και χάπια στην κατοχή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη γνωστός DJ με ναρκωτικά στο σπίτι και το αυτοκίνητό του
Συνελήφθη γνωστός DJ με ναρκωτικά στο σπίτι και το αυτοκίνητό του

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη γνωστός DJ με ναρκωτικά - Κάνναβη, κοκαΐνη και χάπια στην κατοχή του

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας σε διάσημο DJ, ο οποίος συμμετέχει σε πασίγνωστα φεστιβάλ, συναυλίες και River party καθώς βρέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στο αυτοκίνητο και το σπίτι του.

ΕΛΑΣ: Κάνναβη, κοκαΐνη, χάπια - Τι κατασχέθηκε στο σπίτι του DJ

Πρόκειται για μουσικό με καταγωγή από την Ιταλία, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Θέρμου- Πλατάνου και οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν για έλεγχο κατέσχεσαν 98,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2,3 γραμμάρια κοκαΐνης, 4.000 ευρώ, πέντε ναρκωτικά χάπια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατόπιν, διεξήχθη έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν ακόμη 130,6 γραμμάρια κατερΕΛΑΣγασμένης κάνναβης σε μορφή "σοκολάτας", 22,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο τρίφτες και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ναρκωτικού.

Ο συλληφθέντας DJ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών. Ακόμα, κατασχέθηκε το όχημά του ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έκανε και διακίνηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ