Ελλαδα

«Αλέξανδρε δεν έχω πόδια!» Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου στο Πέραμα

Οι περιγραφές των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο που κινούνταν με 210 χλμ/ώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου στο Πέραμα
Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου στο Πέραμα © MEGA

Πέραμα: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου - Οι περιγραφές των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο

Ήταν ξημερώματα Χριστουγέννων όταν έγινε γνωστό ένα ακόμη σοκαριστικό τροχαίο στο Πέραμα τις ημέρες των γιορτών στη χώρα μας. Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο τον 28χρονο οδηγό και την 22χρονη συνοδηγό, των οποίων κρίθηκε αναγκαίο να ακρωτηριαστούν τα πόδια τους.

Η 22χρονη Ηλιάνα, κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή του τροχαίου με 210 χλμ/ώρα και μιλώντας στο MEGA, μέσα από το νοσοκομείο, περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε.

Και με το που σκάσαμε πάνω στη νησίδα ήταν όλα τόσο ακαριαία, δηλαδή μου λέει ο Αλέξανδρος «Ηλιάνα πρέπει να τα έχω κόψει όλα». Και κοιτάω κάτω, πιάνω τα πόδια μου και λέω “Αλέξανδρε, δεν έχω πόδια”» ανέφερε.

«Υπάρχει και στροφή, αλλά αν δεν ήταν 210 τα χιλιόμετρα και ήταν 110 ίσως και εγώ να είχα και τα δύο μου πόδια και θα ήμουν καλύτερα», είπε. «Εμένα δεν μπήκε καμία λάμα στα πόδια. Εμένα μου τα ξύρισε. Μου τα ξερίζωσε. Δεν είχα πόδια, τα σήκωνα τα πόδια μου», είπε η 22χρονη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy01vxo4snm9)

Τι θα μπορούσε να σκέφτεται εκείνη την ώρα ένα 22χρονο κορίτσι; «Μου είπαν ότι ζητούσα κι έλεγα "Γωγώ" στην εντατική. Η Γωγώ είναι η κόρη μου", είπε. Η 3χρονη κορούλα της. Αυτή ήταν και είναι η πηγή της αστείρευτης δύναμης της. "Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και φώναξα "το παιδί μου, το παιδί μου”».

«Έρχεται η ψυχίατρος και προσπαθούσε να μου πει ότι δεν έχω πόδια. Και τη βγάζω από τη δύσκολη θέση και της λέω "κοίτα, το ξέρω ότι δεν έχω πόδια". Παθαίνει εγκεφαλικό. Αφού εγώ τα κρατούσα, το ξέρω ότι δεν έχω πόδια», είπε η 22χρονη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.