Ελλαδα

Πέραμα: Προς ακρωτηριασμό και το άλλο πόδι του νεαρού που τραυματίστηκε σε τροχαίο

«Η ζωή του και της 22χρονης είναι στα χέρια του Θεού», λέει ο πατέρας του 28χρονου οδηγού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέραμα: Προς ακρωτηριασμό και το άλλο πόδι του νεαρού που τραυματίστηκε σε τροχαίο
Πέραμα: Προς ακρωτηριασμό και το άλλο πόδι του νεαρού που τραυματίστηκε σε τροχαίο (φωτογραφία αρχείου) © Stringer / SOOC

Πέραμα - τροχαίο: Ακρωτηριάζεται και το άλλο πόδι του νεαρού - «Η ζωή του και της 22χρονης είναι στα χέρια του Θεού», λέει ο πατέρας του 28χρονου οδηγού

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται ο 28χρονος και η 22χρονη που τραυματίστηκαν σοβαρά τα ξημερώματα των Χριστουγέννων σε τροχαίο στο Πέραμα. Οι γιατροί έχουν ήδη ακρωτηριάσει τα δυο πόδια της γυναίκας, ενώ θα αναγκαστούν να ακρωτηριάσουν και το άλλο πόδι του 28χρονου.

Την είδηση για τον ακρωτηριασμό έδωσε ο πατέρας του. «Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει χάσει το δεξί του πόδι και προφανώς αυτή τη στιγμή θα γίνει ακρωτηριασμός και στο αριστερό» είπε μιλώντας στον Alpha.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxyfvi4dgfe1)

«Η κοπέλα έχει χάσει και τα δύο της πόδια και ευελπιστούμε στο να αναρρώσουν χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Η ζωή τους είναι στα χέρια του Θεού» ήταν τα λόγια του πατέρα του 28χρονου.

Ιδιαίτερα συγκινημένος έστειλε και ένα μήνυμα. «Σας παρακαλώ πολύ λίγο παραπάνω προσοχή εμείς οι γονείς στα παιδιά μας μας. Ο Θεός να προσέχει όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ