Ελλαδα

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Πιο κοντά στα ίχνη των δραστών - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ - Αναγνωρίστηκαν στα βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι - Πιο κοντά στα ίχνη των δραστών η ΕΛ.ΑΣ. - Έχουν αναγνωριστεί από τα βίντεο - Οι εξελίξεις στην υπόθεση.
Άτομα γνωστά στις αρχές θεωρούνται οι δράστες της αιματηρής επίθεσης με πυροβολισμούς στο Γκάζι © Eurokinissi/Κώστας Τζούμας

Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι - Πιο κοντά στα ίχνη των δραστών η ΕΛ.ΑΣ. - Έχουν αναγνωριστεί από τα βίντεο - Οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Άτομα γνωστά στις αρχές θεωρούνται οι δράστες της αιματηρής επίθεσης με πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις Κρητικοί, δύο αδέλφια, ηλικίας 29 και 34 ετών, και ο 24χρονος φίλος τους καθώς ο δράστης πυροβόλησε και τους τρεις σχεδόν εξ’ επαφής στο κεφάλι. Τα αδέλφια νοσηλεύονται σε σοβαρότερη κατάσταση, ενώ ο 24χρονος νοσηλεύεται με πιο ήπια τραύματα.

Από χθες, οπότε και σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή, οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, αξιοποιώντας ό,τι διαθέσιμο υλικό υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας που ήταν τοποθετημένες στην περιοχή, τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις των θυμάτων.

Γκάζι: Σε δύο συμμορίες επικεντρώνονται οι έρευνες

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε δύο συγκεκριμένες μεικτές συμμορίες Ελλήνων και αλλοδαπών, σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, που μετέδωσε επίσης πως έχει εντοπιστεί γενετικό υλικό του δράστη στα ρούχα ενός εκ των θυμάτων καθώς χειροδίκησε κατά τη διάρκεια της λογομαχίας που είχαν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxqhi73ix5ld)

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, τα στελέχη του τμήματος Εκβιαστών έχουν αναγνωρίσει στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας τους δύο δράστες και ενδεχομένως τις επόμενες ώρες, ή και ημέρες, να οδηγηθούν στα ίχνη τους καθώς πρόκειται για άτομα που προέρχονται από τον ποινικό χώρο και πιθανώς να έχουν σχέση με κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην περιοχή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxqfe6h2uv1t)

Στο βίντεο ο δράστης εμφανίζεται κυνικός και ψυχρός, παίρνοντας την πλάγια στάση (που συνήθως παίρνουν οι κακοποιοί) και να πυροβολεί τα θύματά του αδίστακτα και κατευθείαν στο κεφάλι, γεγονός που υποδεικνύει ότι έχει εμπειρία και δεν είναι η πρώτη του φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα δόθηκε στην δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τη στιγμή που ο ένας εκ των δραστών ανοίγει πυρ κατά των τριών νεαρών αλλά όσα προηγήθηκαν της επίθεσης με ένα σύντομο διαπληκτισμό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxqk0y63k8bd)

Το βίντεο αυτό μαζί με το υπόλοιπο υλικό, στο οποίο έχει καταγραφεί το ανθρακί τζιπ και η πορεία του πριν και μετά την επίθεση, έχουν βοηθήσει στην αναγνώριση των δραστών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ