Ελλαδα

Πυροβολισμοί τα ξημερώματα έξω από κλαμπ στο Γκάζι - Τρεις τραυματίες

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι - Τρεις τραυματίες - Το χρονικό του περιστατικού - Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.
Επίθεση ενόπλων έξω από κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκε τα ξημερώματα © Eurokinissi/Κώστας Τζούμας

Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι - Τρεις τραυματίες - Το χρονικό του περιστατικού - Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Τρεις νεαροί, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση ενόπλων έξω από κλαμπ στο Γκάζι, στο κέντρο της Αθήνας στις πέντε τα ξημερώματα. Ο δράστης επέβαινε σε ένα μαύρο τζιπ και πυροβόλησε τα τρία παιδιά την ώρα που έβγαιναν από ένα μαγαζί προκειμένου να μπουν στο διπλανό. Ο ένας έχει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο παιδιών, δεν ανησυχεί.

Πρόκειται για τρία παιδιά που ήρθαν από την Κρήτη για να συμμετάσχουν σε μπάτσελορ πάρτι, τα οποία λίγο μετά τις τέσσερις φέρονται να είχαν διαπληκτισμό με θαμώνες καταστήματος στο οποίο κατανάλωναν αλκοόλ.

Δεν αποκλείεται, αναφέρουν οι αστυνομικοί, η επίθεση να έχει σχέση με αυτό τον διαπληκτισμό. Ωστόσο, δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο με τους αστυνομικούς να εξετάζουν ακόμη και το σενάριο της επίθεσης κατά του καταστήματος με τους νεαρούς να μετατρέπονται σε παράπλευρες απώλειες.

Οι αστυνομικοί ήδη αναζητούν υλικό από κάμερες της περιοχής για να διαπιστώσουν τις κινήσεις των δραστών που επέβαιναν σε ένα μαύρο τζιπ ώστε να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ