Ελλαδα

Κως: Στον ανακριτή ο 32χρονος για τον θάνατο της Αναστάζια

Τη δική του εκδοχή για την υπόθεση θα δώσει στην απολογία του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κως - θάνατος 27χρονης: Στον ανακριτή ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για την αρπαγή της Αναστάζια - Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες
Ενώπιον του ανακριτή της Κω οδηγήθηκε ο 32χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια © Athens Voice

Κως - θάνατος 27χρονης: Στον ανακριτή ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για την αρπαγή της Αναστάζια - Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες

Ενώπιον του ανακριτή της Κω οδηγήθηκε λίγο μετά τη μια και μισή το μεσημέρι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια, την περασμένη Δευτέρα.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με αστυνομική συνοδεία στο δικαστικό Μέγαρο του νησιού προκειμένου να απολογηθεί και να δώσει τη δική του εκδοχή.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στη σακούλα και τα υπόλοιπα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η 27χρονη κοπέλα από την Πολωνία, σε μια προσπάθεια να ενημερώσουν άμεσα τον ανακριτή για τα ευρήματα, ώστε εάν προκύψουν νέα στοιχεία να αναβαθμιστεί η κατηγορία σε βάρος του.

Την ίδια ώρα, στη Ρόδο μεταφέρθηκε η σορός της 27χρονης, που θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.

Οι αστυνομικοί προς το παρόν, δεν γνωρίζουν την ακριβή αιτία θανάτου και περιμένουν το πόρισμα της εξέτασης, ώστε να το συμπεριλάβουν στη δικογραφία.

Κως: Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ερευνών οι κινήσεις δύο ακόμη ατόμων

Έως και αυτή την ώρα, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και οι κινήσεις δύο ακόμη ατόμων. Του συντρόφου της 27χρονης, ο οποίος κλήθηκε εκ νέου –για τρίτη φορά– για κατάθεση, αλλά και του συγκάτοικου του 32χρονου κατηγορούμενου, ενός νεαρού Πακιστανού.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctgj1gilw9e9)

Ο Πακιστανός έχει αναφέρει στους αστυνομικούς πως το επίμαχο βράδυ ήταν στο σπίτι και δεν άκουσε το παραμικρό, ούτε κατάλαβε να ήρθε στο σπίτι η 27χρονη Αναστάζια.

Τις επόμενες ώρες, αναφέρουν οι αστυνομικοί, εάν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ευρήματα δώσουν τα στοιχεία που περιμένουν, δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο αριθμός των συλλήψεων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ