Σύζυγος Μανώλη Γλέζου προς ΓΣΕΕ: Ζητήστε συγγνώμη από την κοπέλα που εκθέσατε
Αναλυτικά η ανάρτησή της
Δεύτερη ανάρτηση της συζύγου του Μανώλη Γλέζου για το περιστατικό με τη ΓΣΕΕ: Ζητήστε συγγνώμη από την κοπέλα που εκθέσατε
Σε νέα ανάρτηση για το περιστατικό με τη ΓΣΕΕ που καλέσει τον Μανώλη Γλέζο στο συνέδριό της προχώρησε η σύζυγός του.
Ειδικότερα, η ΓΣΕΕ ρίχνει την ευθύνη στην υπάλληλο που έκανε το τηλεφώνημα, με την σύζυγο του Μανώλη Γλέζου ωστόσο να καλεί τους υπεύθυνους να ζητήσουν συγγνώμη από την κοπέλα.
«Το να μιλάτε για λάθος της υπαλλήλου, αν μη τι άλλο είναι και ατυχές και άδικο και δείχνει την “κανονικότητα”της άποψης να ρίχνουμε σε άλλους τα δικά μας σφάλματα. Επιτρέψτε μου να σας προτείνω να ζητήσετε συγνώμη από την κοπέλα που μου τηλεφώνησε και την εκθέσατε», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου είχε παραθέσει τη στιχομυθία από το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την ΓΣΕΕ και με το οποίο καλούσαν τον Μανώλη Γλέζο στο συνέδριο.
«Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει
- Καλημερα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του Προέδρου της ΓΣΣΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο,
- Τι θα θέλατε;
- Ο κ. Πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ.Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΣΕ.
- Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο Πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;
- Ω, συγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω. Είχα κάποια τηλέφωνα…..
Το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη “δυσάρεστη” θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης».
Υπενθυμίζεται ότι ο γραμματέας Τύπου της ΓΣΕΕ στην απάντησή ανέφερε ότι η ευθύνη ανήκει στην υπάλληλο.
«Είναι προφανές ότι πρόκειται περί λάθους μιας εργαζόμενης. Όχι διότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ή η υπάλληλος στο γραφείο του, που κατά λάθος επικοινώνησε μαζί σας, δεν γνώριζαν ότι ο Ήρωας της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της Τ.Ο Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ. Κατά διαβολική σύμπτωση και αυτός έχει καταγωγή από τη Νάξο και έχει συγγενική σχέση με τον δικό σας άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση αλλά στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων και αυτό προκάλεσε το σφάλμα. Η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της τιμούν τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου και υπολήπτονται τους ανθρώπους που τον συντρόφευαν στη ζωή του.
Ζητάμε συγνώμη και πάλι.
Δημήτρης Καραγεωργόπουλος
Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων ΓΣΕΕ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.