Ελλαδα

Γκάφα της ΓΣΕΕ: Πήραν τηλέφωνο για να καλέσουν τον Μανώλη Γλέζο στο συνέδριο

Η ανάρτηση της συντρόφου του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μανώλης Γλέζος
© EUROKINISSI

ΓΣΕΕ - Μανώλης Γλέζος: Το τηλεφώνημα στη σύντροφό του για κάλεσμα στο συνέδριο - Η απάντησή της

Φαντάζει αδιανόητο, αλλά όπως καταγγέλλει η σύντροφος του Μανώλη Γλέζου, είναι πραγματικό γεγονός. Η γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ, αγνοώντας ότι ο Μανώλης Γλέζος δεν είναι στη ζωή εδώ και τρία χρόνια, κάλεσε τη σύντροφό του προκειμένου να απευθύνει κάλεσμα για την παρουσία του στο συνέδριο

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η Γωγώ Αργυρού σε ανάρτησή της στο Facebook, στο τηλεφώνημα, η γραμματεία του Προέδρου ζήτησε να μιλήσει με τον Μανώλη Γλέζο. Όταν πληροφορήθηκε ότι πέθανε πριν από τρία χρόνια, η απάντησή της ήταν: «Ω, συγγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω. Είχα κάποια τηλέφωνα...».

Η ανάρτηση της συντρόφου του Μανώλη Γλέζου

«Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει: Καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του Προέδρου της ΓΣΣΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο.

-Τι θα θέλατε;

-Ο κ. Πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ. Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΣΕ.

-Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο Πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;

-Ω, συγγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω. Είχα κάποια τηλέφωνα…

Το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη "δυσάρεστη" θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης;».

Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει - Καλημερα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του Προέδρου της ΓΣΣΕ και...

Posted by Γωγώ Αργυρου on Wednesday, March 8, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ