Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ψάχνουν απαντήσεις στο κινητό για την κεταμίνη

Μπαλάσκας: «Όταν τη συλλάβαμε, χαμογελούσε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στην ανακρίτρια για να απολογηθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στην ανακρίτρια για να απολογηθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Πάτρα 3 παιδιά: Η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε κεταμίνη και σκότωσε σε δόσεις την Τζωρτζίνα. Αστυνομικοί ψάχνουν κινητό και αναζητήσεις στο διαδίκτυο. .

Το πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, χορήγησε στην Τζωρτζίνα σε θανατηφόρα δόση, ψάχνουν να μάθουν οι αστυνομικοί. Απαντήσεις σε αυτήν την πολύ σημαντική πτυχή στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, αναζητούνται στο κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για παιδοκτονία ήταν πολύ ενεργή στα social media. Υπενθυμίζεται ότι έχει ζητηθεί η άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Πισπιρίγκου, με τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ να έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους τα κινητά τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποίησε η 33χρονη.

Πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου με την οποία σκότωσε την Τζωρτζίνα

Οι ειδικοί ανοίγουν και ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία από κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, δίνοντας έμφαση και στις αναζητήσεις που έγιναν από την 33χρονη στο Ίντερνετ. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται επίσης τι έγραφε στα social media όπως και οι αγορές καλλυντικών και φαρμάκων απο καταστήματα στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Τζωρτζίνα είχε συνολικά 9 επεισόδια, με το τελευταίο στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα να είναι και το μοιραίο.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, εκτιμούν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη σε μεγάλη ποσότητα, την οποία και χορήγησε σταδιακά στην 9χρονη κόρη της για να τη σκοτώσει. Στο κάδρο των ερευνών έχει μπει το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο του 2021 και μετά, καθώς ακολουθούν τρία σημαντικά γεγονότα:

  • Ο θάνατος της Ίριδας
  • Ο χωρισμός από τον Μάνο Δασκαλάκη και
  • Τα πρώτα προβλήματα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μπαλάσκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όταν συλλάβαμε τη μητέρα ήταν χαμογελαστή και έδινε συνεντεύξεις»

Για τη στιγμή που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας.

«Όταν τη συλλάβαμε ήταν μία χαμογελαστή, χαρωπή κυρία που μιλούσε.  Όταν μάλιστα της είπαμε να μας ακολουθήσει έκανε και συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά Μέσα. Όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής της είπαμε ότι συλλαμβάνεσαι γιατί υπάρχει ένταλμα ήταν σχεδόν κατατονική, σταμάτησε να μιλάει» ανέφερε χαρακτηριστικά για την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών οι 3 τελευταίες ημέρες της 9χρονης | 1/4/22 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ