Ελλαδα

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Αστυνομία έξω από το σπίτι μετά τη σύλληψη

Πολίτες επιτέθηκαν στη μητέρα της και έγραψαν «θάνατος στους παιδοκτόνους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Πάτρα πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου
Στην Πάτρα πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου © EUROKINISSI/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Στην Πάτρα εξαγριωμένοι πολίτες έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη. Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση με τον θάνατο των παιδιών.

Στην Πάτρα πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η κατάσταση ήταν τεταμένη για αρκετή ώρα, με εξαγριωμένους πολίτες να προσεγγίζουν με άγριες διαθέσεις τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία προσπαθούσε να μπει στο σπίτι.

Οι πολίτες χτύπησαν τις πόρτες του σπιτιού της οικογένειας Δασκαλάκη, ζητώντας όσοι βρίσκονται μέσα στο σπίτι να βγουν έξω. Παράλληλα, έγραψαν συνθήματα στα παντζούρια του σπιτιού. «Θάνατος στους παιδοκτόνους», η μία από τις φράσεις αυτές.

Πάτρα: Μανιασμένο πλήθος έξω από το σπίτι Πισπιρίγκου

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Εικόνες από το σπίτι όπου συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Από την πρώτη στιγμή που δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, πολίτες πήγαν έξω από το σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι στον οργανισμό της 9χρονης κόρης της 33χρονης κατηγορουμένης για παιδοκτονία εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη -αναισθητικό που σε μεγάλη δόση μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο.

Η παρουσία της συγκεκριμένης ουσίας δεν δικαιολογείται στον οργανισμό του παιδιού από τη στιγμή που δεν υπήρχε στη φαρμακευτική αγωγή, την οποία έδωσαν οι γιατροί στην 9χρονη, το χρονικό διάστημα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Πάτρα: Αστυνομία στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Επεισοδιακή είσοδος της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο σπίτι της

Γειτονια - Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: "Θάνατος στους παιδικτόνους"

Σε μια παράλληλη εξέλιξη ο πατέρας της οικογένειας Δασκαλάκη έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την ποινική δίωξη εις βάρος της συζύγου του.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από την Πάτρα στην Αθήνα. Η 33χρονη μητέρα βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). Η κατηγορούμενη για παιδοκτονία οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη (31.03) ενώπιον του εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς τη θεωρεί επικίνδυνη να τελέσει και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ