Ελλαδα

Πάτρα: Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησαν να τους φυγαδεύσουν

«Πολιορκείται» το σπίτι στην Πάτρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Πολιορκία» στο σπίτι στην Πάτρα που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της για παιδοκτονία
«Πολιορκία» στο σπίτι στην Πάτρα που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της για παιδοκτονία © EUROKINISSI/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Στην Πάτρα η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη για παιδοκτονία, με τη μητέρα και την αδελφή της να ζητούν από αστυνομικούς να τους φυγαδεύσουν από το σπίτι.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη ΓΑΔΑ. Συνελήφθη από αστυνομικούς μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Στο αίμα του τρίτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα ανιχνεύτηκε η ουσία κεταμίνη -αναισθητικό που σε μεγάλη ποσότητα μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο.

Το σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα «πολιορκείται» από πλήθος εξαγριωμένου κόσμου, που ζητούν δικαιοσύνη για τα νεκρά παιδιά. Συγκεντρώθηκαν έξω από την κατοικία μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ότι συνελήφθη η 33χρονη μητέρα, κατηγορούμενη για παιδοκτονία.

Έξω από το σπίτι στην οδό Μπιζανίου έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις της Αστυνομίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η αδελφή όσο και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησαν από αστυνομικούς να τις φυγαδεύσουν σε συγγενικό σπίτι έξω από την Πάτρα.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης (30.03) η μητέρα της 33χρονης δέχτηκε επίθεση από πολίτες έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.

Πάτρα: Πλήθος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα- Αστυνομία στο σπίτι της Πισπιρίγκου

Πάτρα: Επεισοδιακή είσοδος της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο σπίτι της

Πάτρα: Μανιασμένο πλήθος έξω από το σπίτι Πισπιρίγκου

Κατερινόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της μητέρας τους»

Εν τω μεταξύ ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφέρθηκε εκ νέου στην υπόθεση με τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα. Στον απόηχο των ραγδαίων εξελίξεων που είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, δήλωσε στην τηλεόραση του Star:

 «Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία "έφυγαν" από τα χέρια της μητέρας τους.

» Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στη γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή.

» Επίσης, όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ