Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε στους αστυνομικούς στην Πάτρα - Η συνέντευξη πριν την προσαγωγή

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας», προκειμένου να «λάμψει η αλήθεια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα | Η Ρούλα Πισπιρίγκου (ένθετη)
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα | Η Ρούλα Πισπιρίγκου (ένθετη) © EUROKINISSI/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Πώς αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα, όταν είδε τους αστυνομικούς για την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών να είναι έξω από το σπίτι της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδινε συνέντευξη σε τοπικό μέσο για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της για να τη συλλάβουν.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετέφεραν την 33χρονη μητέρα από την Πάτρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για παιδοκτονία. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς αντέδρασε όταν είδε τους αστυνομικούς στην πόρτα της

Όπως μετέδωσε το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα στο σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Αυτό επιβεβαίωσε και η αδελφή της, Δήμητρα, στις δηλώσεις που έκανε για ό,τι συνέβη σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2022. Εκείνη τη στιγμή η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα έδινε τηλεφωνική συνέντευξη σε τοπικό μέσο. Δεν έκρυψε τη δυσφορία της, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν είδε τους αστυνομικούς στην πόρτα του σπιτιού της. Τους ρώτησε τι θέλουν. Της είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει για να δώσει κάποιες διευκρινίσεις στην Εισαγγελία.

«Ναι, με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να δώσω κάποιες διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φέρεται να απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία τους ακολούθησε στο συμβατικό αυτοκίνητο με το οποίο ήρθαν στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να απενεργοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο, γνωρίζοντας πόσο ενεργή είναι στα social media, ενώ δεν της είχαν πει ότι πρόκειται για σύλληψη. Αυτό είναι κάτι που η Ρούλα Πισπιρίγκου έμαθε όταν έφτασαν στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το STAR.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ