Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου και θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Οι μαρτυρίες για τη σύλληψη

Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα
Το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα © YouTube

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Μαρτυρίες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών, και τη σύλληψή της στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.

Στην Πάτρα η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά συγκλονίζει. Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη ΓΑΔΑ. Σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για την ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κάτοικοι της περιοχής πήγαν έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.

Το OPEN, επικαλούμενο μαρτυρίες για τη σύλληψη της μητέρας στην Πάτρα, μετέδωσε ότι την Τετάρτη (30.03), λίγο μετά τις 17.15 το απόγευμα, έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, υπήρχε ένα μαύρο αυτοκίνητο. Από το όχημα κατέβηκαν τρεις άνδρες, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι. Στη συνέχεια βγήκαν από αυτό μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Στα χέρια τους κρατούσαν και ορισμένους φακέλους. Το αυτοκίνητο βγήκε με όπισθεν από το στενό, ανέβηκε στον οδό Κορίνθου και ξεκίνησε για την Αθήνα.

Πως οι άντρες της ασφάλειας συνέλαβαν τη μητέρα της Τζωρτζίνας

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Τι είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου που συνελήφθη

Με τις εξελίξεις στην υπόθεση για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα να είναι ραγδαίες, ο Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε ανάρτηση στο Twitter μετά τη σύλληψη της μητέρας, Ρούλα Πισπιρίγκου. Είχε προηγηθεί η ποινική δίωξη σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας -το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε στην Πάτρα.

«Στην πρωτοφανή υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε  με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, σε πλήρη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές. Η υπόθεση ασφαλώς συγκλονίζει το πανελλήνιο.Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη» ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη η οποία σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να δικαιολογηθεί από φαρμακευτική αγωγή, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής. Το ίδιο ξεκαθάρισαν στην κατάθεση τους και οι γιατροί του νοσοκομείου παίδων στην Πάτρα, στο οποίο νοσηλευόταν η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ