Ελλαδα

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο δράστης

Πρόκειται για την 17η γυναικοκτονία στη χώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη
Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη © GR Times

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 56χρονος δράστης της δολοφονίας της εν διαστάσει γυναίκας του στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Το συμβάν έλαβε χώρα προχθές, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, όταν η γυναίκα είχε πάει να προμηθευτεί ψωμί από τοπικό ζαχαροπλαστείο και δέχθηκε τα πυρά του 56χρονου. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο, αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως δράστης ήταν μία γυναίκα και δη η πεθερά της θανούσης, ωστόσο χθες ανετράπησαν όλα όταν ομολόγησε τη δολοφονίας ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Μετά από έρευνα των Αρχών, προέκυψε πως ο 56χρονος κατά τη διάρκεια της επίθεσης ήταν καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, γεγονός που είχε μπερδέψει τους μάρτυρες. Το μεσημέρι της Τρίτης εντοπίστηκε σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών και συνελήφθη, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το όπλο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ