- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο καιρός σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 - Η πρόγνωση (βίντεο)
Σε ποια περιοχή αναμένονται βροχές
Με νεφώσεις ο καιρός σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, ενώ δεν αποκλείονται και τοπικές βροχές, σύμφωνα με την πρόγνωση.
Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα ανατολικά και νότια θα έχει ο καιρός σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα στην Κρήτη. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στη Θράκη, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Κρήτη.
Στην Κρήτη δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15, στη Δυτική Ελλάδα από 2 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 16 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που στα κεντρικά και βόρεια πελάγη δε θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Άνεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ θα πνέουν στα παράκτια τμήματα του Ιονίου, ενώ στα νησιωτικά τμήματα θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Δείτε την πρόγνωση καιρού για το Σάββατο (20/11) από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου:
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη επιχείρηση συνδρομής από Λιμενικό και άλλα ρυμουλκά
Επιτήδειοι στέλνουν SMS με ψεύτικα πρόστιμα - Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. προς τους πολίτες
Με σύνθημα: «Μαρφίν - 16 χρόνια μετά δεν ήταν ατύχημα ήταν δολοφονία»
Ανησυχία από παρουσία λύκου κοντά στην Πάρνηθα - Οδηγίες προστασίας από τον Δήμο Αχαρνών
Επεισόδιο με δύο δράστες, ανήλικος στο νοσοκομείο με κάταγμα γνάθου και μώλωπες
Πρωινό περιστατικό στη Γραμμή 1: Ο συρμός δεν άνοιξε πόρτες και αποσύρθηκε για έλεγχο
«Προτιμώ να τον κρατήσω στη μνήμη μου χαμογελαστό και δραστήριο», σημειώνει
Η πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την εντυπωσιακή αλλαγή του καιρού
Συντονισμός φορέων και επαφές με Ryanair για διευκρινίσεις σχετικά με το μέλλον των πτήσεων
Χάρης Δούκας: «Ελάτε να γίνετε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σύλληψη υπεύθυνου καταστήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι ώρα θα αναχωρήσουν οι τελευταίοι συρμοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.