Ελλαδα

Ακροδεξιός συνελήφθη για επίθεση σε αντιφασιστική συγκέντρωση

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία δραστηριοποιείται στις τάξεις της ομάδας Propatria

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση ακροδεξιών σε αντιφασιστική συγκέντρωση
Επίθεση ακροδεξιών σε αντιφασιστική συγκέντρωση © Facebook

Ένας ακροδεξιός συνελήφθη από την ΕΛΑΣ για την επίθεση ακροδεξιών σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Ένας ακροδεξιός συνελήφθη από τους άνδρες της Αστυνομίας για την επίθεση ακροδεξιών σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Να θυμίσουμε πως χθες η ομάδα ακροδεξιών επιτέθηκε εναντίον συμμετεχόντων σε εκδήλωση της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή ΚΕΕΡΦΑ για τον ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν τρία άτομα, τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία, δεν επιθυμούσαν να μεταβούν σε νοσοκομεία.

Πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στις Αρχές με τον κατηγορούμενο να έχει συλληφθεί το 2019 για επεισόδια με αναρχικούς στην Καλλιθέα στη διάρκεια παρέλασης για τη επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Μάλιστα, ακόμα πιο πρόσφατα, ο άνδρας είχε προσαχθεί στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας σε επεισόδια στο περιθώριο διαδηλώσεων κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό και πληροφορίες θέλουν να δραστηριοποιείται στις τάξεις της ομάδας Propatria. Οι αστυνομικοί τον αναγνώρισαν σε βίντεο στο οποίο φάνηκε το πρόσωπο του ενώ διέκριναν και ένα χαρακτηριστικό τατουάζ που έχει.

Να σημειωθεί πως ένα θύμα της επίθεσης αναγνωρίστηκε από ένα από τα θύματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ