- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις προτάσεις του Θεσσαλονικιού Συγκοινωνιολόγου Σταύρου Κωνσταντινίδη, που περιλαμβάνονται στο νέο του βιβλίο «Εξυπνοι Δρόμοι για μία Ανθρώπινη Πόλη» (εκδόσεις Athens Voice Books), ήδη από την προεκλογική περίοδο όταν εκδόθηκε το βιβλίο.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, συζητήθηκαν αναλυτικά οι προτάσεις του κ.Κωνσταντινίδη και οι προοπτικές σταδιακής εφαρμογής τους στην Αθήνα. Ο κ. Καμίνης πρότεινε στον Σταύρο Κωνσταντινίδη, να συμμετάσχει στην στενή ομάδα επιτελικού σχεδιασμού του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου από Σεπτέμβριο να εξειδικευτούν οι προτάσεις στις διάφορες περιοχές και να εκκινήσει η διαδικασία μελετών και αντίστοιχων έργων.
Μετά την συνάντηση ο Σταύρος Κωνσταντινίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ότι ο πρώτος δήμος της χώρας προτίθεται να κάνει πράξη της προτάσεις του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρώτη η Ιρλανδία σε επαλήθευση με 63,64%
Από τα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναδρομή σε μια πορεία πάνω από 30 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ελπίς
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια της πτώσης του μαχητικού αεροσκάφους
Πώς συνέβη το τροχαίο
Περιορισμοί μπαίνουν και στα σάντουιτς και τα τοστ
Στα άκρα οδηγήθηκε η συζήτηση για την ακρίβεια στον αέρα του Open
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.