- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λεωφορείο… μπήκε σε καφετέρια στα Ιλίσια
Μία γυναίκα τραυματίστηκε και προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα
Οδηγός αστικού λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Ακαδημία – Άνω Ιλίσια έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε καφετέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να αποφύγει αυτοκίνητο ΙΧ που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου, συγκρούστηκε με το ΙΧ και έπεσε στην καφετέρια. Την ώρα εκείνη στο σημείο βρισκόταν μία μητέρα με τον σύζυγο και το παιδί τους, το οποίο γλίτωσε την τελευταία στιγμή. Η γυναίκα που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ζημιές υπέστησαν επίσης δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και μία μηχανή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η παγκόσμια επιτυχία της «Οδύσσειας» και τα αργά αντανακλαστικά δημόσιων και ιδιωτικών φορέων απέναντι σε μια μεγάλη ευκαιρία διεθνούς προβολής της Ελλάδας.
Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Το χρονικό της υπόθεσης
Πώς πυροσβέστες και εθελοντές απέτρεψαν τα χειρότερα
Περιπέτεια για 57χρονο τουρίστα στη Χαλκιδική
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
«Η μνήμη δεν είναι μόνο πράξη τιμής, αλλά και διαρκής υπενθύμιση της αξίας κάθε ζωής που δεν μπορεί να υπονομεύεται» σημειώνει ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών
Σήμερα τα εγκαίνια παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο χωρίς να απειλήσει κατοικημένες περιοχές
Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό νησί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.