- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που αγκάλιασε το βρέφος
«Η Λυδία "μου", το μωρό "μου", σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς»
Η ανάρτηση στο facebook του Χρήστου Βαρδίκου, του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το μωρό της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά
Την Τρίτη στις 10 το πρωϊ θα επανέλθει στον ανακριτή ο 33χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος εχθές ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποφασίσει η Εισαγγελία Ανηλίκων ποιος από το οικογενειακό περιβάλλον τής ενός έτους κόρης του δράστη και του θύματος, θα αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού.
Την ίδια ώρα συγκλονίζει η ανάρτηση του Χρήστου Βαρδίκου, του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το μωρό της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Την εικόνα του αστυνομικού με το βρέφος είχε δημοσιεύσει της 11η Μαίου στα social media, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.
Ο Χρήστος Βαρδίκος έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε… Ένας επίλογος που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει… κι όμως… το απόλυτο μαύρο… με την ομολογία του, “. Η Λυδία «μου», το μωρό «μου», σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται και αύριο οι έντονες βροχοπτώσεις
Η ενημέρωση του Λιμενικού
Σοβαρές καταστροφές σε ζωικό κεφάλαιο και υποδομές από το πέρασμα της κακοκαιρίας
Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου
Όσα τόνισε η Μαρία Σάκκαρη για τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Έσπασε το πίσω τζάμι του λεωφορείου μετά από σύγκρουση
Πυρκαγιά σε πολυκατοικία από κεραυνό και εκτροπές αεροσκαφών λόγω νεροποντής
Γλίστρησε και έπεσε από μεγάλο ύψος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Ηλίας Στύλος, ο street artist γνωστός μέσα από το ψευδώνυμο «Hayate», είπε το δικό του τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή
Το νησί με τη μικρότερη μείωση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Ισχυρίζεται ότι του χρωστούσε 5.000 ευρώ
«Δεν θα γράψεις εσύ εμένα», φέρεται να τους είπε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.