- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Κυνηγός τραυμάτισε θανάσιμα 30χρονο φίλο του, καθώς τον «πέρασε» για αγριογούρουνο στις Μηλιές Μαγνησίας.
Τη ζωή του έχασε ένας 30χρονος άνδρας στην περιοχή των Μηλιών στη Μαγνησία, όταν φίλος του, με τον οποίο είχαν πάει μαζί για κυνήγι, τον πέρασε για θήραμα και τον πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Βόλου, ασθενοφόρο, που είχε κληθεί να πάει στην Τσαγκαράδα, στη διαδρομή ειδοποιήθηκε ότι υπάρχει επείγον περιστατικό στην περιοχή των Μηλιών, όπου και τελικά πήγε και παρέλαβε τον άνδρα. Ο 30χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί, αφήνοντας την τελευταία του πνοή μέσα στο όχημα.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το magnesianews.gr, ο άνδρας είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνου σε δάσος πάνω από τις Μηλιές και ξαφνικά το θύμα ξέκοψε, μπήκε σε θάμνους και ο φίλος του νόμιζε ότι είναι αγριογούρουνο και πυροβόλησε προς το μέρος του. Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση
Άσπρη μέρα σήμερα σε μεγάλο υψόμετρο
H δίκη, οι ποινές, η αυτοκτονία Σφηνιά και οι καταγγελίες λίγο πριν το δυστύχημα
Ένα διεθνές συνέδριο 63 ομιλητών από 23 χώρες, 1-4 Οκτωβρίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου
Τι ώρα ξεκινά η συναυλία και ποιους θα δούμε στο pre show
Έρευνα για τα οικονομικά των δύο γιατρών
Αναλυτική πρόγνωση - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πέφτει η θερμοκρασία - Η πρόγνωση του Μeteo
Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, το Fanzone του event, στο ΟΑΚΑ, θα ανοίξει δωρεάν για το κοινό, από τις 10:00 το πρωί
Σε καθοριστικό στάδιο προχωρά η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία
Πώς περιέγραψε το συμβάν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.