- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης, όταν διαπιστώθηκε η παρουσία πυκνού καπνού σε έναν από τους κινητήρες αεροσκάφους, το οποίο είχε μόλις προσγειωθεί στο «Νίκος Καζαντζάκης».
Σύμφωνα με άρθρο του flashnews.gr, πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για λάθος συναγερμό, καθώς αυτό που όλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για καπνό δεν ήταν τίποτα άλλο από μεγάλη συσσώρευση... αφρικανικής σκόνης.
Μόλις ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος, το αεροπλάνο απογειώθηκε για το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα και τον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Λόγω της υψηλής συγκέντρωσης αφρικανικής σκόνης στο νησί, αρκετές πτήσεις παρουσίασαν καθυστέρηση στο αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από σήμερα η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα εν μέσω Θερινών Εκπτώσεων
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού είναι εδώ
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Στο ΙΧ επέβαινε τριμελής οικογένεια - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
Στο σημείο μετέβη το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ευβοίας
Πολίτες αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό στο σημείο όπου γυρίστηκε μία από τις πιο θρυλικές ταινίες της
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.