- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αποκάλυψη Star: Με δάνειο της Attica Bank πλήρωσε ο Καλογρίτσας για φοροδιαφυγή
Τι είπε ο Τάσος Τέλλογλου στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού
Με χρήματα από δάνειο που πήρε από την Attica Bank, πλήρωσε οφειλές από πρόστιμα για φοροδιαφυγή ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο κεντρικό δελτίο του Star ο Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος ανέφερε ότι στις 29 Ιουνίου 2016 ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας πούλησε στην «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ», κατασκευαστική εταιρεία της οικογένειας 1.224.000 μετοχές μιας άλλης εταιρείας της οικογένειας, την «ΜΙΚΗ ΑΕ». Για την αγοραπωλησία αυτή, όπως και για μια ακόμα την επόμενη μέρα, με αντικείμενο τις μετοχές της «ΜΙΚΗ ΑΕ», η Attica Bank διέθεσε «χρηματοδότηση γέφυρα», αξίας ύψους 15 εκ. ευρώ.
Από το ποσό αυτό 5 εκ. ευρώ δόθηκαν στην Εφορία, όπου ο υιός Καλογρίτσας είχε οφειλές για τα οικονομικά έτη 2001 -2012, ενώ εξοφλήθηκαν από τα χρήματα της Attica Bank ο ΕΝΦΙΑ και οι οφειλές στη ΔΟΥ για το 2015 και 2016.
Η δεύτερη εμπλοκή της Attica Bank, όπως και πάλι ανέφερε ο Τάσος Τέλλογλου, είναι η περίφημη εγγυητική της Τράπεζας που άργησε να κατατεθεί και κατατέθηκε, ενώ θα έπρεπε να έχει κλείσει το πρωτόκολλο της ΓΓ Ενημέρωσης, λόγω της παρέλευσης της ώρας. Τα χρήματα ήρθαν από λογαριασμό του κ. Καλογρίτσα στην HSBC στο εξωτερικό στις 12.30 της ημέρας που εξεδόθη η εγγυητική και η εγγυητική της Τράπεζας εξεδόθη έναντι του ρευστού στις 3 μ.μ. μετά από αρκετή πίεση στην Τράπεζα από «παράγοντες εκτός Τραπέζης» όπως είπαν σήμερα στο Star στελέχη της Attica Bank.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναδρομή σε μια πορεία πάνω από 30 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ελπίς
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια της πτώσης του μαχητικού αεροσκάφους
Πώς συνέβη το τροχαίο
Περιορισμοί μπαίνουν και στα σάντουιτς και τα τοστ
Στα άκρα οδηγήθηκε η συζήτηση για την ακρίβεια στον αέρα του Open
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.