Ελλαδα

Παρατάθηκε η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων

Τι αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126070-283142.jpg

Η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, συνεδρίασε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και αποφάσισε την παράταση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως και τη Μεγάλη Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016.

Η αποχή πραγματοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο ασφαλιστικό σύστημα. Παράλληλα, η συντονιστική επιτροπή θα συνέλθει εκ νέου στις 23 Απριλίου 2016, προκειμένου να εκτιμηθούν οι έως τότε εξελίξεις στο ασφαλιστικό και να ληφθούν αποφάσεις.

Στην ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής αναφέρεται ότι η απόφαση για νέα παράταση της δικηγορικής αποχής, πάρθηκε ενόψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή εντός της προσεχούς εβδομάδας, χωρίς ουσιώδεις αλλαγές, σύμφωνα με τη δημόσια εξαγγελία των συναρμοδίων υπουργών σε συνέντευξη Τύπου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY