- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Bοστώνη: Έκτο κρούσμα όγκου στον εγκέφαλο σε εργαζομένους νοσοκομείου
Όλες οι περιπτώσεις είναι ευτυχώς καλοήθεις
Bοστώνη: Έκτο κρούσμα όγκου στον εγκέφαλο σε εργαζομένους νοσοκομείου
Ένας ακόμα υπάλληλος του νοσοκομείου της Βοστώνης που εργαζόταν στην πτέρυγα μητρότητας φέρεται να διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.
Αυτή η έκτη περίπτωση όγκου στον πέμπτο όροφο των εγκαταστάσεων Mass General Brigham στη Βοστώνη έρχεται καθώς οι αρχές συνεχίζουν να διαβεβαιώνουν το προσωπικό και τους ασθενείς ότι δεν υπάρχει «κανένας περιβαλλοντικός κίνδυνος» στο νοσοκομείο.
Εν τω μεταξύ, η Ένωση Νοσηλευτών της Μασαχουσέτης δήλωσε ότι ο περιβαλλοντικός έλεγχος του νοσοκομείου δεν ήταν «πλήρης» και το σωματείο εξακολουθεί να ερευνά την κατάσταση.
Οι νοσηλεύτριες που διαγνώστηκαν με όγκους στον εγκέφαλο εργάζονταν στη μονάδα μητρικής φροντίδας τοκετού/τοκετού στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου. Πέντε περιπτώσεις όγκων στον εγκέφαλο - όλες καλοήθεις (μη καρκινικές) - είχαν αναφερθεί μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Τώρα, το νοσοκομείο αναφέρει ένα έκτο κρούσμα, σύμφωνα με το Τμήμα Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (OHS) του Mass General Brigham.
«Μέχρι σήμερα, μέσω της διαδικασίας συνέντευξης των εργαζομένων τους, το OHS έχει εντοπίσει έξι μέλη του προσωπικού που έχουν εργαστεί για διαφορετική διάρκεια στον πέμπτο όροφο και αναφέρουν ότι εμφάνισαν καλοήθεις (μη καρκινικούς) όγκους στον εγκέφαλο», έγραψε στους ασθενείς και τις οικογένειές τους η πρόεδρος και COO του νοσοκομείου Mass General Brigham/Newton-Wellesley. «Ενώ η έρευνα του OHS βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν έχουμε βρει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι αυτές οι ιατρικές παθήσεις προκλήθηκαν από το εργασιακό περιβάλλον».
Η έρευνα «περιελάμβανε συνεντεύξεις του επηρεαζόμενου προσωπικού, ενδελεχή εξέταση της ποιότητας του αέρα και του νερού και ολοκληρωμένες δοκιμές για πιθανή έκθεση σε ακτινοβολία, χημικά ή φαρμακευτικά προϊόντα», δήλωσε ο Moloney.
«Με βάση τα αποτελέσματα αυτής της αυστηρής συνεχιζόμενης έρευνας, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν έχουν εντοπιστεί περιβαλλοντικοί κίνδυνοι στο νοσοκομείο μας», πρόσθεσε η αξιωματούχος.
Πηγή: Boston Herald
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αγώνας δρόμου και η αγωνία που κορυφώνεται για τους συγγενείς
Η επίσκεψη στην οικογένεια και η επιμονή να προσέχει τα παιδιά
Ξεκίνησε η διαδικασία διαδοχής της Κριστίν Λαγκάρντ
49 άτομα συνελήφθησαν –σε πρώτη φάση– από το «ελληνικό FBI» για φορολογική απάτη ύψους 100 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της
Σε δύσκολη θέση ο Σάντσεθ, σπεύδει να «καρπωθεί» προεκλογικά η αντιπολίτευση
Η Sanrio απομακρύνεται από τη σειρά «Vivant» λόγω σκηνών βασανιστηρίων
Η απάντηση του Αμερικανού προέδρου
Η σύγχρονη γεωπολιτική, η αντίληψη περί ταραγμένου κόσμου και η ιδέα No Future
Γιατί οι άνθρωποι στη Γαλλία ή στην Ελλάδα έχουν δίκιο και άδικο μαζί;
Πώς ο Φλάβιο Μπολσονάρου και ο Αλεξάντερ Βούσιτς, αμφότεροι αυθεντικοί εκπρόσωποι του κινήματος MAGA, απέτυχαν να εκλεγούν
Η ξεχωριστή πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενίσχυση της οικογενειακής επικοινωνίας στο τραπέζι
Το φοιτητικό κίνημα απέδειξε ότι η κοινωνική διαμαρτυρία μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να μετατραπεί σε οργανωμένη πολιτική διεκδίκηση. Άραγε, ποια θα είναι η συνέχεια;
Από την Ισπανία στα Τέμπη και από τη Λισαβόνα στην Αυστρία
Το αγροτικό τους παρασύρθηκε από ποτάμι
Τα αναπάντητα ερωτήματα μετά το δεύτερο διαδοχικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα
H αγορά επέστρεψε στα προ του 1929 επίπεδα μόλις στο τέλος του 1954
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.