- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Χάρις τηλεφώνησε στον Τραμπ για να δει αν είναι καλά: «Σε μια δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος για πολιτική βία»
«Έχω εμπιστοσύνη στις μυστικές υπηρεσίες», δήλωσε η Αμερικανίδα αντιπρόεδρος
Η Χάρις τηλεφώνησε στον Τραμπ για να δει αν είναι καλά: «Σε μια δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος για πολιτική βία»
Η Κάμαλα Χάρις δήλωσε ότι τηλεφώνησε στον Ντόναλντ Τραμπ, αφού η Μυστική Υπηρεσία συνέλαβε την Κυριακή έναν ένοπλο που ανακαλύφθηκε έξω από ένα γήπεδο γκολφ.
«Τον κάλεσα για να δω αν ήταν καλά και του είπα αυτό που έχω πει δημοσίως, ότι δεν υπάρχει χώρος για πολιτική βία στη χώρα μας», δήλωσε η Χάρις. «Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές και σε αυτή την κούρσα για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων και για να αγωνιστώ για τη δημοκρατία μας. Και σε μια δημοκρατία, δεν υπάρχει χώρος για πολιτική βία. Μπορούμε και πρέπει να έχουμε υγιείς συζητήσεις και διαφωνίες, αλλά όχι να καταφεύγουμε στη βία για να επιλύσουμε αυτά τα ζητήματα».
Η Χάρις απάντησε επίσης «έχω», όταν ρωτήθηκε αν έχει εμπιστοσύνη στη Μυστική Υπηρεσία, και στη συνέχεια δήλωσε ότι οι επιθέσεις της δεξιάς έχουν κάνει ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών και των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, να αισθάνονται ανασφαλείς.
«Ναι, αισθάνομαι ασφαλής. Έχω την προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας, αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψή μου για τη σημασία του να αγωνιζόμαστε για την ασφάλεια όλων στη χώρα μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σηκώσουμε και πάλι τους ανθρώπους και όχι να τους χτυπάμε έτσι ώστε να νιώθουν μόνοι και να τους κάνουμε να νιώθουν μικροί», είπε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανεβαίνει η ένταση μεταξύ Τελ-Αβίβ και Άγκυρας
Η προσωρινή πρόεδρος Ροντρίγκεζ προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια των ΗΠΑ
Αιφνιδίασε τους πελάτες στο Ρέντμπεργκ στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή μετά την άνοδό του στον θρόνο
Αφορμή για τις διαδηλώσεις ήταν η έξωση της 87χρονης Μαρικάρμεν από το διαμέρισμά της
Ανοίγει ο δρόμος για τη διεξαγωγή πρόωρων προεδρικών εκλογών
Μόνο η διπλωματία μπορεί να οδηγήσει σε μια διευθέτηση της κρίσης, τονίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα δύο ζώα θα περάσουν τα επόμενα δέκα χρόνια σε έναν ζωολογικό κήπο στην Ατλάντα
Eκατοντάδες διαδηλωτές καταγγέλλουν την έξωση της 87χρονης
Η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει την υπόθεση «μείζον περιστατικό»
«Αυτό που είναι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα ηθικό», δήλωσε ο ποντίφικας από τη Λούρδη
H ομιλία του Ισραηλινού πρωθυπουργού μπροστά σε άδεια έδρανα εν όψει των εκλογών στο Ισραήλ
Στο πλευρό της 87χρονης γυναίκας διαδηλωτές
Πόσα μπορεί κανείς άραγε να περιμένει από έναν οργανισμό χωρίς καμία ουσιαστική ισχύ στην εποχή της πολυκρίσης;
Τα μυστικά της επιτυχίας και τη φιλοσοφία της ζωής του μοιράστηκε ο χολιγουντιανός σταρ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα επιτύχει τους στόχους της «ανεξαρτήτως συνθηκών»
«Θα μπορούσατε να είστε εσείς η επόμενη Μαρικάρμεν», έγραφαν τα πανό
Οι διαδηλωτές ζητούν τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής
Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών ακυρώθηκαν και οι συναυλίες του Βρετανού Εντ Σίραν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.